BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA ÇİÇEKLERİNİZE ŞEKER VERECEKSİNİZ!

BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA ÇİÇEKLERİNİZE ŞEKER VERECEKSİNİZ!

BU YAZIYI OKUDUKTAN SONRA ÇİÇEKLERİNİZE ŞEKER VERECEKSİNİZ!

İnsanlar şekeri zararlı gördükleri için pek tüketmek istemezler. Sağlığa zararlı olan şeker aslında bir çok konuda kurtarıcı olabiliyor. Yazımızı okuduktan sonra evinize daha çok şeker alıp depolayacaksınız... 
Şekeri dışlamaya çalışmakla ilgilenmek, yapabileceğiniz en kolay şey değildir. Ama bunu neden yapmalısın? Aslında, şeker için beklenmedik bir sürü kullanım var ve bunun için herhangi bir rahatsızlık yok. Bu listeyi okuduktan sonra, kilerinizde şeker depolamak için daha fazla nedeniniz olacak.

 

1. Şekerle kendi dudak kaleminizi yapın
Şeker, doğal bir soyma ürünü olarak hizmet eder ve bu nedenle, ev yapımı bir kese içerisinde mükemmel bir bileşendir. İyi bir karışım hindistan cevizi yağı ve şekerdir. Kendinizi mükemmel bir tutarlılıkla karıştırın, hindistan cevizi yağından daha fazla şeker koyun. Dudaklarınız hassas olduğundan çok fazla çizmemeye dikkat edin.

2. Yağları uzaklaştırın
Şeker, yağ almak için de mükemmeldir. Mükemmel bir numara sabun pompasına bir miktar şeker koymak ve mutfakta, bahçede, garajda ve ya benzeri yerlerde çalıştıktan sonra karışımla elinizi ovmaktır.

3. Kendi vücudunuza ovalayın
Vücudunuza önce fırçalama yapın. O halde, dudaklarınıza yapmanız gerekenden biraz daha fırçalamanız gerekebilir.

4. Dirseklerinizi "eksfoliye" edin
Dirseklerimizle daha fazla ilgilenmeliyiz, çünkü bunlar kolayca aşınabilir. Bir limonun yarısına şekeri serperek bu sorunu çözün 

5. Çiçekler için
Şekeri seven sadece bizler değiliz, çiçeklerde sever. Bu yüzden, mağazada satın alabileceğiniz bitkiler için endüstrideki önemli bir bileşen. Bundan dolayı, çok basit yöntemlerle kendi beslenmenizi çiçeklerle karıştırabilirsiniz. Çiçeklerinizin olduğu vazoya şeker karıştırın. Sinekler ve şeker isteyen benzeri haşerelerden kurtulmak için, çiçekleri suladığınız suya sirke dökerek kaçının.

6. Yanmış dilinizi rahatlatın
Yediğiniz bazı şeyler dilinizi ve ağzınızı yakabilir, bu durumda biraz şeker yemek sizi oldukça rahatlatacaktır

7. Ruj izlerini ovun
Ruj en zor çıkan inatçı lekelerin başında gelir. Eğer rujunuz dudağınız dışında başka bir yere bulaşırsa, lekenin üstüne bir miktar atıp ovalayın.

8. Böcek tuzağı
Böcekler şekeri sever. Ev yapımı bir tuzakla kolayca giderilebilir.  Faydalanmak isterseniz aşağıdakileri yapın.: Büyük bir plastik şişe alın ve ortadan kesin. Alt yarının altına biraz şeker dökün. Su doldurun. Bir huni oluşturmak için şişenin üstünü ters çevirin. Sonra parçaları birbirine bantlayın. Böylece sinekler şekeri bulmak için uçacaklar ve bulamayacaklardır.

Ne inanılmaz hileler. Evde şeker varsa, bu ipuçlarını denemelisin. İpuçlarını başkalarıyla paylaşın,  size teşekkür edeceklerdir. 

Haberin Kaynağı: https://www.newsner.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.