Bu arsızların yalanı bitmez

Bu arsızların yalanı bitmez

Bu arsızların yalanı bitmez

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir kişiyi tokatladığını iddia etti. CHP'li Gürsel Tekin, Soylu'nun iddiasına konu olan görüntünün videosunu paylaşarak, ''Şimdi de apaçık görüntüleri montajlayıp "Ekrem İmamoğlu çocuğa tokat attı" diye iftira atıyorlar. Bu arsızların yalanı bitmez ama millet bunların ne olduğunu görsün'' ifadelerini kullandı.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu gerçekleştirdiği esnaf ziyaretinde, dünkü Habertürk canlı yayınında bir soruya verdiği yanıtın belli kısımları kesilerek servis edilen 'kumpas videosu'nu izleyen bir yurttaşın tepkisiyle karşılaşmıştı. İmamoğlu, esnefa 'kumpas videosu'nun tamamını izletmek istemiş, ancak videonun tamamını izlemek istemeyen esnefla İmamoğlu arasında sözlü tartışma yaşanmıştı.

İmamoğlu, esnafla arasındaki tartışmanın görüntülerini sosyal medya hesabından, ''Birileri bizi bölmeye, kutuplaştırmaya çalışsa da biz birlik olmaya, el ele gönül gönüle olmaya devam edeceğiz. Yeter ki; birbirimizi dinleyelim, anlayalım. Kötülüğün kimseye seçim kazandırmadığını 23 Haziran’da bir kez daha göreceğiz'' notuyla paylaştı.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.