Borusan Otomotiv Ağustos 2016 Personel Alımı

Borusan Otomotiv Ağustos 2016 Personel Alımı

Borusan Otomotiv Ağustos 2016 Personel Alımı

Teknisyen/ Yardımcı Teknisyen alımı için : Tercihen Teknik Lise, Endüstri Meslek Lisesi ve/veya Meslek Yüksek Okulu Makine, Motor  ve/veya  İş Makinaları bölümlerinden mezun, Caterpiller İş Makinaları’nda tercihen 2 yıl deneyimli, Dikkatli, disiplinli ve müşteri odaklı, dinamik çalışma ortamlarına ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek personel alımı yapılacaktır.

Elektrik Bakım Teknisyeni alımı için : Endüstri Meslek Liselerinin veya Yüksek Okul ( Elektrik-Elektronik ) bölümlerinden mezun, En az 2 sene Elektrik Bakım Tecrübesi bulunan, Proje okuma-hazırlama (Eplan ile çizim), arıza analizi, elektrik kumanda tekniği konularında tecrübeli, Siemens endüstriyel otomasyon (S7-300 Simatic Manager, WinCC Flexible, TiaPortal) yazılımları konusunda tecrübeli, Arızi bakım,iyileştirici ve düzeltici aksiyon, yeni sistem devreye alma ve revizyon projeleri üzerine yapılan iş planlarına uygun olarak verimli çalışabilecek, Vardiyalı çalışabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış, Gemlik’te veya Bursa’da ikamet eden adayların başvuruları beklenmektedir.

Hasar Servis Danışmanı alımı için : Üniversite mezunu, İyi derecede ingilizce bilen, MS Office uygulamalarına hakim, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış, B sınıfı ehliyeti olan, Tercihen otomotiv sektöründe benzer bir pozisyonda en az 2 yıl tecrübeli personel alımı yapılacaktır.

Kaporta Teknisyeni alımı için : Meslek Lisesi veya Meslek Yüksek Okulu Mezunu (otomotiv, motor, makine, elektrik/elektronik vb.), Tercihen otomotiv sektöründe 1-3 yıllık iş deneyimine sahip, B sınıfı ehliyet sahibi, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

Vezne Elemanı alımı için : Üniversitelerin İktisat, Muhasebe, İşletme vb. bölümlerinden mezun, Daha önce benzer bir pozisyonda 3 yıl görev almış, Genel Muhasebe bilgisi olan, MS Office uygulamalarına hakim, tercihen SAP bilgisi olan,   Yoğun tempoya uyum sağlayabilecek ve müşteri odaklı / çözüm odaklı yaklaşımı benimsemiş, Şirket ve markasını en iyi şekilde temsil edebilecek vezne elemanı alımı yapılacaktır.

Borusan Otomotiv personel alım ilanlarını kariyer net üzerinden yayınlamakta olup başvuruları da aynı site üzerinden almaktadır. ilana ulaşmak için buraya tıklayınız

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.