Birçok ilde birden fazla yer birden karantina altına alındı

Birçok ilde birden fazla yer birden karantina altına alındı

Birçok ilde birden fazla yer birden karantina altına alındı

Birçok yer birden karantina altına alındı
3 ilde birçok yerleşim yeri karantina altına alındı. Az önce açıklanan kararla ise İki ilden yeni karantina haberleri geldi..Birçok yerleşim yeri karantina altına alındı
KÜTAHYA
Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde bir köyde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulanmaya başlandı.Hisarcık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçeye bağlı Dereköy’de, Kovid-19 pozitif vaka ile temaslı sayısının arttığı belirtildi.

ADIYAMAN
Adıyaman’da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 21 evde karantina uygulaması başlatıldı.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, kent merkezinde bazı kişilerin Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıkması üzerine İl Hıfzıssıhha Kurulu yeni karar aldı.Karar gereğince farklı mahallelerdeki 21 ev karantinaya alındı.

BALIKESİR
Balıkesir’in Havran ve Gönen ilçelerinde birer mahallede, koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı
Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Havran’ın kırsal Tepeoba ve Gönen’in Gaybular mahallelerinde bazı kişilerin Covid-19 testlerinin pozitif çıktığı duyuruldu.

Her iki mahallede çok sayıda temaslı kişinin de bulunduğu belirtilen açıklamada, salgının yayılımını önlemek amacıyla alınan karantina kararının 8 Şubat’ta sona ereceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.