Bir asker AVM'deki kalabalığın üstüne ateş açtı: Çok sayıda ölü var!

Bir asker AVM'deki kalabalığın üstüne ateş açtı: Çok sayıda ölü var!

Bir asker AVM'deki kalabalığın üstüne ateş açtı: Çok sayıda ölü var!

AFP'nin geçtiği son dakika haberine göre Taylandlı bir asker, ülkenin kuzeydoğusunda kalabalığa ateş açarak çok sayıda insanı öldürdü. İlk belirlemelere göre saldırıda 12 kişi hayatını kaybederken, ölü sayısının 17'ye yükseldiği bilgisi paylaşıldı.

 

AFP'nin geçtiği son dakika haberine göre, polis güçlerinden yapılan açıklamada Taylandlı bir askerin, ülkenin kuzeydoğu bölgesindeki Korat'ta bir AVM'de kalabalığa ateş açarak çok sayıda kişiyi öldürdüğü haberi paylaşıldı. 

Son dakika haberine göre, 17 kişi öldü ve 10 kişi yaralandı. Şüphelinin henüz yakalanamadığı ve rehineleri olduğu aktarılıyor. AVM'de yeniden silah sesleri duyulduğu bilgisi paylaşılırken, sosyal medyada panik anlarına dair görüntüler paylaşılıyor. 

Polis ekiplerinden insanlara olay yerinden uzak durmaları uyarısı geldi. 

 

Son dakika | Taylandda asker AVMde ateş açtı: Çok sayıda ölü var
Bangkok Post'un aktardığına göre saldırganın kimliği Jakrapanth Thomma olarak açıklandı. Saldırganın sosyal medya profilinde silahla paylaştığı görüntüleri bulunuyor. 

Jakrapanth Thomma'nın ayrıca iki saat kadar önce sosyal medya hesabından "Ölümden kaçamazsınız" şeklinde bir paylaşım yaptığı bildirildi.

Tayland polisi, saldırganın hala AVM'nin içinde olduğunu bildirirken, vatandaşlardan AVM çevresini boşaltmaları istendi. Yaralıların civardaki altı hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Tayland Başbakanı Prayut Chan-o-cha, olayı yakından takip ettiğini bildirirken güvenlik güçlerinden saldırganı bir an önce yakalamalarını istedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.