
Belediye Taşeron Ve kadrolu işçileri için Kadro ve Tediye Talebi Kılıçdaroğlu'nun Cebinde
‘465 bin belediye şirket çalışanlarının kadro talebi, ilave tediye ve çerçeve sözleşmeye belediyelerde çalışanlarının da dahil edilmesi’ notu Hizmet iş sendikası başkanı tarafından Kılıçdaroğluna verildi!
CHP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’dan istanbul’a giderken cebine bir tek kişi bir not bıraktı.
Kılıçdaroğlu, o not ile İstanbul’a gitti. O notu Hizmet-İş’in cezalı Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan verdi.
Kaplan iftar yemeğine davetliydi. Fotoğraftaki notu Kılıçdaroğlu’na yanaştı ve verdi.
Kılıçdaroğlu da Kaptan’dan aldığı notu, cebine koydu. O not ile İstanbul’a uçtu.
Notta şu ibareler yer aldı:
‘465 bin belediye şirket çalışanlarının kadro talebi, ilave tediye ve çerçeve sözleşmeye belediyelerde çalışanlarının da dahil edilmesi’
Bakalım Kılıçdaroğlu daha önce taşeron işçileri kadroya alacağız sözlerini bu seferde Belediye işçilerine tediye ödenmesi ve kadro verilmesi için meydanlarda yine dile getirecek mi? Bekleyip göreceğiz.
MEMURLARA HABER.COM ÖZEL HABER
4/D kadrolu işçilerde de en düşük maaş 19 bin 185 liraya çıktı. görmek için tıklayınız
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.