Belediye İşçi Alım İlanı 2018

Belediye İşçi Alım İlanı 2018

Belediye İşçi Alım İlanı 2018

Gebeceler Belediyesi İşçi Alım İlanı 2018

Gebeceler Belediyesi 6 kişilik beden işçisi alımı yapacağını açıkladı. Belediyenin beden işçisi ilanından faydalanmak isteyen adaylar 04 Ocak 2018 tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.
İlan detayları

Belediyenin işçi alım ilanına başvuru yapmak isteyen adaylar il müdürlükleri veya hizmet merkezlerinde ya da işkur resmi internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler, ilana başvuru yaparken gerçeğe aykırı belge vermemek, verenler tespit edildiğinde yasal işlem yapma hakkı saklıdır, başvuru yapan adaylar nihai listede bulunan eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını talebi veren kuruma ibraz etmek zorundadır.

Bu durumu belgelemeyen adaylar ya da yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılır ve sıralamada yer alan diğer adaylar dahil edilir, son başvuru tarihi resmi bir tatile denk gelirse bir sonraki iş günü başvuru alınır, Öncelik hakkına sahip olanlardan, başvuruda bulundukları sürekli veya geçici işgücc talebine işverence davet edildikleri halde mucbir sebepler dışında icabet etmeyen, sınava katılmayan, işi reddeden veya kamuda sürekli işi statüsnde işe yerleşenlerin öncelik hakkı ortadan kalkar. Öncelik hakkından ikinci kez yararlanılamaz. 

Kamu kurum ve kuruluşlarının srekli (daimi), geici işgc taleplerine yapılan başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınır. Kuraya tabi olan işgc taleplerine şartları uyan ve mracaatları kabul edilenlerin tamamı noter huzurunda kura ekimi iin işverene gnderilir Bu talep daimi olup lke genelinde karşılanacaktır. İSTENİLEN BELGELER 1-) Çevre Koruma Belgesi (Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Her Trl Çp ve Atık Maddelerle İlgili İşler) (M.E.B. onaylı) 2-) İş Sağlığı ve Gvenliği Eğitimi Katılım Belgesi 3-) Bitki Koruma Ürn Uygulama Belgesi (Tarım Bakanlığı Onaylı) 4-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Karayolu Yapım, Bakım ve Onarım İşleri Belgesi (M.E.B. onaylı) 5-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elle Taşıma Belgesi (M.E.B. Onaylı) 6-) Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Taşocağı Kırma-Eleme Tesis Operatrlğ ve Bakımcılığı Belgesi (M.E.B. onaylı) 7-) Hijyen Eğitimi Belgesine sahip olmak. Gerekli belgeleri 08.01.2018 mesai bitimine kadar Gebeceler Belediye Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir, belirtilen tarihe kadar belgelerini teslim etmeyen adaylar noter ekilişi ve szl sınava alınmayacaktır. Kura ekimi tarihi: 12.01.2018 Cuma gn Saat: 10.00 da Gebeceler Belediye Başkanlığında yapılacaktır.
 

Meslek Bilgileri
Meslek Deneyim (Yıl) Öğrenme Türü
Beden İşçisi (Temizlik)    
Öğrenim Bilgileri
En Az Öğrenim Seviyesi İlköğretim
En Fazla Öğrenim Seviyesi Lisans
Kura Bilgileri
Kura Yeri Kura Tarihi Kura Saat Dilimi
GEBECELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI 12.01.2018 10:00 - 11:00
Çalışma Adresi Bilgisi
Yer :
Çalışma Adresi : FATİH MAHALLESİ H. İBRAHİM ÖZSOY BULVARI NO:2 GEBECELER KASABASI /
03107 AFYONKARAHİSAR MERKEZ
AFYONKARAHİSAR / TÜRKİYE
Tercih Edilen İkametgah İlçeleri :
İrtibat Bilgileri
Adı Soyadı  
Ünvanı  
Telefon No 0272 247 2060
E-Posta  
Diğer Bilgiler
İşveren Türü Kamu
Toplam Açık İş Sayısı 6
Çalışma Şekli Daimi / Tam Süreli

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.