Belediye 150 Destek Personeli Alımı

Belediye 150 Destek Personeli Alımı

Belediye 150 Destek Personeli Alımı

150 Destek Personeli Alımı Belediye Gerçekleştiriyor Destek personeli 150 kişi alım ilanı Belediye Başkanlığı tarafından İŞKUR kurum dışı alımlarında yayınladı.

Başvuruları bugün 24 Temmuz 2018 de başlayan ilana 30 Temmuz 2018 mesai bitimine kadar yapılabilir. 150 Destek Personeli Alımı Belediye Gerçekleştiriy Yayınlanan ilan ile KPSS şartsız 150 destek personeli alımı yapılıyor.

Başvuruları iş kurumuna yapılacak ilana başvuru başlamış olup 30 Temmuz 2018 bitimine kadar şahsen yapılması gerekmektedir. Alıma başvuracaklar ilkokul, lise, önlisans veya lisans mezunu olmaları gerekmektir. 18 yaş ile 50 yaş aralığında olan kişilerin başvurusu kabul edilecektir. Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ertelemiş adayların başvurusu kabul olacaktır. Görevini yapmasına engel bir sağlık sorunu olmaması gerekmektedir. Başvuracak adaylara sadece mülakat sınavı yapılacaktır. Alımlar arasında engelli alımları da var.Başvurularda kimlik fotokopisi, adli sicil belgesi, 2 adet fotoğraf, diploma fotokopisi, sertifika varsa fotokopisi ile birlikte başvuru sağlanabilir.

Alınacak personeller Şırnak Cizre adresine istihdam edilecek

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.