Batuhan Masterchef'ten elendi bakın hangi paylaşımı yaptı?

Batuhan Masterchef'ten elendi bakın hangi paylaşımı yaptı?

Batuhan Masterchef'ten elendi bakın hangi paylaşımı yaptı?

Masterchef'te kim elendi? Sorusunun yanıt bulduğu kritik akşamda eleme adayları Batuhan, Alican ve Ekin olarak belirlenmişti.  Tabağı rakiplerinin gerisinde kalan Batuhan, MasterChef'in beşincisi olarak yarışmaya veda etti.

Masterchef Türkiye'de şampiyon olma hayallerine veda eden ve yarışmada 5. olan Batuhan Bayır, Instagram hesabından hüzünlü veda sonrası duygusal bir paylaşımda bulundu. "Mutfakta gelişmenin sonu yok" diyen Masterchef Batuhan, şeflere ve Acun Medya ailesine teşekkür etti.

MasterChef Türkiye 20 Aralık 2019 bölümünde oynanan eleme oyununda yarışmacılardan istenilen yemek belli 
    
Batuhan'ın paylaşımı şu şekilde...

Mutfakta gelişmenin sonu yok, buyüzden masterchefte şeflerime minnettarım ki bana bu 4 aya yakın süreçte çok şey kazandırdılar. Her gün neşesiyle stresiyle hem yarışmacı arkadaşlarımla hem acun medya ekibiyle aile olduk. Dolayısıyla mutfak kariyerimde geçirdiğim bu eğlenceli masterchef yolunun sonunda buradan mutlu ayrılıyorum. Tüm bunlara ön ayak olan Acun Medya ailesine de teşekkürü borç bilirim.
Haber ile ilgili metin girin!.

MASTERCHEF BATUHAN BAYIR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Batuhan Bayır, 22 yaşında ve yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. 2015 Le Cordon Bleu İstanbul'da Diplome de Cuisine eğitimini tamamladıktan sonra İzmir Alaçatı'da Atelier-Kemal Demirasal'da 6 ay çalıştı ve İstanbul Alancha restauranta geçiş yaptı.

MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Batuhan’ın yıllar önceki hali görenleri şaşırttı!MasterChef Türkiye’nin sevilen yarışmacısı Batuhan’ın yıllar önceki hali görenleri şaşırttı!
Yaklaşık 3 yıldır İstanbul Alancha restaurantında çalışan genç yarışmacı, aynı zamanda son 2 senedir Alancha'nın üst katında bulunan House of Brothers kulübünde şeflik yapıyor. Deniz kıyısında doğup büyüdüğü için deniz ürünlerini fazla tercih ediyor. Yemek pişirirken taze ve yerel ürünler kullanmayı seviyor. Bir süre daha Türkiye'de ve dünyada gezmek ve yerel lezzetler keşfetmek istiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.