Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 28 kamu personeli alımı

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 28 kamu personeli alımı

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 28 kamu personeli alımı

Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı hazine uzman yardımcısı pozisyonunda 28 kamu personeli alacak. Devlet Personel Başkanlığında (DPB) yayınlanan ilan uyarınca 7 farklı alandan mezunlar için her birine açılan kadro sayısı farklı olmak toplam 28 pozisyon açıldı. İktisat mezunları için 7,  işletme mezunlarına 4, maliye mezunlarına 3, hukuk mezunlarına 5, bilgisayar mühendisliği mezunlarına 4, endüstri mühendisliği mezunlarına 3 ve matematik mezunlarına 2 açık pozisyon belirtildi. Başvurular 7 Kasım - 18 Kasım 2016 tarihleri arasında alınacak.

Hazine uzman yardımcısı alımı için adayların 35 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor. 1 Ocak 1981 tarihinden sonra doğanlar başvuru yapabilecek. Adayların hukuk, siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, mühendislik fakülteleri veya matematik bölümü mezunu olmaları gerekmekte. Başvurularda adayların 2016 KPSS puanları dikkate alınacak. Ancak alım yapılacak her alan için farklı öğrenim şartı ve KPSS alt puan sınırı bulunuyor.

Hazine Müsteşarlığı 28 memur alımı için 7 Kasım - 18 Kasım tarihleri arasında şahsen veya posta yoluyla başvurular alınacak. Başvuruların ardından yazılı ve sözlü sınav uygulanacak. Yazılı sınavlar 3 Aralık - 4 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı 28 kamu personeli alımı ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.