Bartın Üniversitesi 22 Personel Alımı

Bartın Üniversitesi 22 Personel Alımı

Bartın Üniversitesi 22 Personel Alımı

Bartın Üniversitesi Rektörlüğü geçici süreyle 22 Beden İşçisi (Genel) 2 kişi 3 ay süreli, 20 kişi 2 ay süreli olmak üzere alım yapılacaktır.

Beden İşçisi (Genel) alımı için : Beden işçisi(genel) mesleğinde bahçe işlerinde geçici statüde çalıştırılmak üzere Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığınca ( Ağdacı Kampüsü) 2 kişi (3 ay süreli) ve Yapı İşleri Teknik Dairesi Başkanlığınca (Yazıcılar Kampüsü) 20 kişi (2 ay süreli) olmak üzere toplamda 22 kişilik alım yapılacaktır. İşe alımlar kurayla gerçekleştirilecek olup kura bilgileri şu şekilde paylaşılmıştır : Kura tarihi 29/08/2016, kura  saati  saat 10:00 ve kura yeri Bartın 1. Noteri olarak belirtilmiştir.

İşin çalışma adresi Ağdacı Mahallesi 74200 Bartın Merkez olarak belirtilmiştir. Ayrıca işte sosyal olanaklar asgari ücret, vasıta ücreti ve yemek (10 TL) olarak tanımlanmıştır. Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır.

İlana başvurmak isteyen adayların (00003357491) iş ilan numarası ile Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ ne veya İşkur Resmi internet sitesine başvurularını 26 Ağustos 2016 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.