Baltayla Başına Vurdu Öldürdü

Baltayla Başına Vurdu Öldürdü

HIRSIZ EV SAHİBİNİ BALTAYLA ÖLDÜRDÜ!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde dehşet bir gece yaşandı. İddialara göre, eve hırsızlık için giren kişi ev sahibinin başına baltayla vurup öldürdü. Ardından olay yerinden kaçan kişi, polis ekipleri tarafından yakalanacağını anlayınca üst geçitten atlayarak intihar etti.

 

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddialara göre, bir kişi hırsızlık için girdiği evde ev sahibinin başına baltayla vurarak öldürdü. Olayın ardından kaçan kişi polise yakalanacağını anlayınca üst geçitten atlayarak intihar etti.

Olay yerinden kaçan kişi üst geçitten atladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve hastanede ölen şahısın üzerinden öldürdüğü kişiye ait kredi kartı ve telefonu ele geçirildi. Cinayet işledikten sonra polise yakalanacağını anlayınca intihar eden kişinin asker firarisi olduğu da öğrenildi.


BALTAYLA BAŞINA VURDU
Olay, gece yarısı Yavansu Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 26 yaşındaki Gökhan Yıldız ilk belirlemelere göre hırsızlık amacıyla evine girdiği 69 yaşındaki Halil İbrahim Akcan ile karşılaşınca elindeki balta ile yaşlı şahsın başına vurdu. Kanlar içinde yere yığılan ev sahibi hayatını kaybetti.

YAKALANACAĞINI ANLAYINCA KENDİNİ AŞAĞIYA ATTI

Polis ekipleri ile cinayet zanlısı Gökhan Yıldız arasındaki kovalamaca Yavansu Mahallesi'ndeki bir yaya üst geçidinde son buldu. Yakalanacağını anlayan Yıldız, kendini üst geçitten aşağıya atarak ölmek istedi. Olay yerine çağrılan ambulansla zanlı yaralı vaziyette Kuşadası Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Yıldız hayatını kaybetti.

Gökhan Yıldız'ın üzerinden ise öldürdüğü Halil İbrahim Akçan'a ait cep telefonu, kredi kartı ve bazı özel eşyaları çıktı. Polis olayla ilgili geniş yönlü soruşturma başlatırken, her iki şahsın da cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Öte yandan, intihar eden kişinin asker firarisi olduğu da öğrenildi. ege haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.