Bakın nerede yakalandı!

Bakın nerede yakalandı!

İstanbul'da markete giden 11 yaşındaki kız çocuğuna istismar! S. apık bakın nerede yakalandı!

İstanbul’da 11 yaşındaki küçük kız çocuğuna cinsel tacizde bulunan şüpheli şehir dışına kaçmak üzereyken otogarda yakalandı. Şüphelinin, markette taciz ettiği kişinin 19 yaşındaki kız arkadaşı olduğunu iddia etmesi üzerine daha önce adli kontrolle serbest bırakıldığı öğrenildi. Gerçek mağdurun 11 yaşındaki kız çocuğu olduğu anlaşılınca da bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bunun üzerine polis ekipleri, A.O.'ya taciz ettiği kişiyi tanıyıp tanımadığını sordu. Bunun üzerine, A.O. 19 yaşındaki bir kadının ismini verdi. Aralarında ilişki olduğunu iddia etti. Kadının şehir dışında olduğunu ve zihinsel engeli bulunmadığını belirleyen polis, A.O. hakkında ‘Ahlaka aykırı hareketten’ işlem yaparak adliyeye sevk etti. Mahkemeye çıkarılan şüpheli adli kontrolle serbest bırakıldı. Soruşturmayı sürdüren polis, şehir dışındaki kadına ulaşarak ifadesine başvurdu. Genç kadın, olay tarihinde İstanbul'da olmadığını ve görüntülerdeki tacize uğrayan kişinin kendisi olmadığını belirtti.

Bu bilgi üzerine yeniden araştırma yapan ekipler, mağdurun 11 yaşından küçük bir kız olduğunu belirledi. Küçük kızı taciz eden şüpheli, otogarda farklı bir ile kaçmaya çalışırken düzenlenen baskınla gözaltına alındı. Baskın anları kameralara da yansıdı. Şüpheli bu kez çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum