Bakan Koca Açıkladı! 15 Ekim 2020

Bakan Koca Açıkladı! 15 Ekim 2020

Bakan Koca Açıkladı!

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Koca, basın mensuplarının o sorusu üzerine gözleri doldu, boğazı düğümlendi.. Bilim Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren sağlık çalışanlarının sayısını verirken gözleri doldu.

Bakan Koca,

“Sağlık çalışanlarımızın özellikle pozitif olan, semptomu olan veya olmayan, biz çünkü riskli grupta, riskli alanda çalışan yoğun bakım, acil gibi çalışan sağlık çalışmalarımızı talepleri halinde haftalık taramalarını yapıyoruz.

Testi pozitif olanların sayısı 40 bini geçti.

Hayatını kaybeden, testi pozitif olan sağlık çalışanlarımızın sayısı da son dönem arttı maalesef. Sayıları 100’ü geçti. 107 olduğunu söyleyebilirim.

Yakınlarına başsağlığı, hepimize başsağlığı, Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı

Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Koca, “Koronavirüsle artık çok şey biliyoruz” diyerek şu şöyle devam etti:

”Kuralların sonuçları hakkında, somut, ölçülebilir tecrübelerimiz var. Salgının maske, mesafe ve temizlik tedbirlere uyuldukça gerilediği, uzaklaştıkça tırmanışa geçtiğini görüyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.