Bakan Albayrak'tan Konut Kredisi Müjdesi

Bakan Albayrak'tan Konut Kredisi Müjdesi

Bakan Albayrak'tan Konut Kredisi Müjdesi

Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi yapılandırma işlemleri için başvuruları yarın itibari ile alacaklarını duyurmuştu. 

YEP Programında Kredi İndirimi Açıklaması!  Düzenlenen özel basın toplantısı ile yeni ekonomi programını açıklayan Bakan Berat Albayrak banalara ve kredi faiz oranlarına da değindi.

  Kredi kanallarını açacaklarını ve özel bankaların da bu sürece dahil edileceğini belirten Bakan Albayrak

"Kurda, faizlerde 10 yıllık borçlanma oranlarında Türkiye en iyi ülke performansını gösterdi. Kredi kanallarının açılmasını sağlayacağız. Dolarizasyona karşı bir tedbir setini devreye alacağız. Kamu bankaları reform niteliğinde enstrümanlar geliştirdi.

Özel bankalardan da aynı duyarlılığı bekliyoruz" dedi.  Konut Kredisi Yapılandıram Ekranı Açıldı!  Kamu bankaları tarafından başlatılan 0.99 konut kredisi kampanyası sonrası Berat Albayrak sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile

"Kamu bankalarımız, konut kredisi kullandırdığı vatandaşlarımız için faiz indirimi yaparak kredilerini daha uygun maliyetle yenileme imkânı getirdi.

Ekonomideki her iyileşmeyi vatandaşlarımıza yansıtmaya devam ediyoruz. Konut kredisi yenileme imkânı hayırlı olsun" diyerek konut kredisi müjdesi verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.