Baba Vanga KEHANETLERİ 2020

Baba Vanga KEHANETLERİ 2020

YILLAR ÖNCE KORONAVİRÜSÜ BİLMİŞTİ! KAHİNDEN 2020 KEHANETLERİ!

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan koronavirüsü tüm dünyaya hızla yayıldı. Koronavirüsü yüzlerce insanı ölüme sürüklerken akıllara Baba Vanga’nın 2020 kehanetleri geldi.

 


İŞTE BABA VANGA’NIN 2020 KEHANETLERİ
Bu zamana kadar pek çok kehaneti tutan ve hala gerçekleşmemiş kehanetleri de arkasında bırakan Baba Vanga’nın kehanetleri arasında salgın hastalıklarda var. İşte başta Baba Vanga’nın 2020 kehanetleri olmak üzere, kan donduran tüm kehanetleri.


KORONAVİRÜSÜ BİLDİ
Bulgar kâhin Baba Vanga’nın, koronavirüsü yıllar önce doğru bir şekilde tespit ettiği öne sürüldü. Ölmeden önce Baba Vanga ile tanışan ve ünlü kâhini ziyaret eden Bulgar sporcu ve antrenör Neshka Stefanova Robeva, Baba Vanga’nın koronavirüsü bildiğini yazdı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU
Açıklamayı sosyal medya hesabı üzerinden duyuran 73 yaşındakİ Robeva, “Baba Vanga, onu yıllar önce ziyaret ettiğimde bana, ‘Neshka, korona hepimizin üzerinde olacak’ demişti. O zaman ne demek istediğini anlayamamıştım. Çünkü korona kelimesi Bulgarcada, koruma ve Rusya’nın ülke üzerindeki hakimiyeti anlamına geliyordu. Ben de bunun bütün ülkenin Rusya’nın koruması altında olacağını söylemek istediğin sandım. Sadece durumu şimdi anladım.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.