Avatar Atakan babası Mehmet Arslan'ı savcılığa şikayet etti!

Avatar Atakan babası Mehmet Arslan'ı savcılığa şikayet etti!

Avatar Atakan babası Mehmet Arslan'ı savcılığa şikayet etti!

Survivor 2016 şampiyonu Avatar kalaplı Çağan Atakan Arslan, öz babası Mehmet Arslan'ın kendisine hakaret ve tehditte bulunduğunu belirterek savcılığa başvuru yaptı. Konuyla ilgili katıldığı canlı yayında da konuşan Avatar Atakan, "Bana babalık yapmadı, affetmem söz konusu değil" dedi. 
Babasının yıllarca kendisiyle görüşmediğini, babalık görevini yerine getirmediğini söyleyen Atakan, "Ben tanınan biri olunca birden baba olduğunu hatırladı. Ona kusursuz davranıyorum ama o, maddi yardımda bulunmadığım için beni tehdit ediyor" dedi.

CANLI YAYINDA ANLATTI!

Avatar Atakan telefonla katıldığı programda babasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

"Bizim bu hukuğumuzu bilen biliyor. Ben bu konuda gerekli şeyleri söyleyerek savcılığa suç duyurusunda bulundum. Buradan bir şey söylemek doğru değil. Bir babanın evladına yapmaması gereken çok çirkin şeyler yaşandı. Maddi yardımla alakalı olanlar doğru değil. Tehdit konusunda pek çok şey var. Bu konu hakkında bir şey söylemeyi doğru bulmuyorum. Ne kadar kötü olursa olsun sonuçta baban oluyor. Bazı insanlar vardır ya ne olursa olsun babadır diyemezsin ya öyle durumlar var işte. İnsanlar bunu çok iyi anlayamayacağı için bir şey söylemek istemiyorum. ne kadar görüşsem de bazı şeyler olmayınca olmuyor."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.