Atanamayan Öğretmenler İSYAN ETTİ!!

Atanamayan Öğretmenler İSYAN ETTİ!!

4+4+4 eğitim sistemiyle birlikte liselerde eğitimin zorunlu olması branş öğretmenliği ataması bekleyenleri de mağdur etti.

 Sayın yetkili,
mebbb.jpg 
Gelen 4+4+4 eğitim sistemiyle liselerde eğitimin zorunlu olması branşlara şimdiye kadar verilmiş olan önemden daha fazla önem verilmesinin gereğini ortaya koymaktadır. Yıllardır yapılan atamalara bakıldığında COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ branşına gereken önemin verilmediği gözle görülen bir gerçektir.Lütfen artık branşımıza gereken önem verilsin ve COĞRAFYA ÖĞRETMENLİĞİ için açılacak olan kontenjanda ‘’ 2000 ‘’ kişi alınsın. Mezun olupta yıllardır atama bekleyen COĞRAFYACILARIN ortak temennisi ve sizden ricası bu yöndedir..
 
Gereğini yapacağınızı umar çalışmalarınızda başarılar dilerim.
 
Ülkemizde yeni bir dönem başlatacak olan 4+4+4 uygulaması ile ülkede eğitim görme oranının sadece ilköğretim düzeyiyde sınırlı kalmaması çok sevindirici bir gelişme.Fakat malumunuzdur bu gelişme beraberinde lise branş öğretmeni ihtiyacınıda doğurmaktadır.Coğrafya derside lise branşları içerisinde gözardı edilemez bir disiplindir.Bu sene gerçekleştirmeyi planladığınız 40.000 öğretmen ataması hamlesi içerisinde “%5″ yani “2.000 KİŞİ” gibi bir pay en çok ihtiyaç duyulduğu belirtilen 16 alan içerisinde olan coğrafya öğretmenliği için pek de olanaksız değildir umarım


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum