Ataması yapılmayan öğretmen 4. kattan atladı öldü

Ataması yapılmayan öğretmen 4. kattan atladı öldü

"3 Katlı Binanın Terasından Düşen Genç Öldü" Artık böyle verilmeye başlandı öğretmen intiharları. Neyin ya da kimlerin perdelenmeye çalışıldığı düşündürücü mü ?

 İŞTE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLER PLATFORMUNUN YAPTIĞI HABER:

Hayır değil ! Katilleri alenen ortadayken yana yakıla neden arayan insanlarıysa anlamak gittikçe güçleşiyor. 32 deniliyor, belki 33, belki daha da fazla bilinmezlerde... "Suçlu aranıyor suçlu". Sayılar binleri bulunca mı vazgeçilecek bu arayıştan? Herkesin dönüp özüne bakması bu cinayetten bir parça görmesi için yeterli oysa... Sahipsiz bir mesleğin sahipsiz öğretmenleriyiz. Ölümlerimiz bile suskun... Ve ucuz !intihar.jpg

Kendini çaresiz,toplumuna ve ailesine yük olduğunu hisseden,toplumsal ve mesleki görevlerini yerine getiremediğini düşünen ataması yapılmayan bir öğretmenimiz daha canına kıydı. Orhan Akyol ,son günlerde ailesine sizlere yük oluyorum demiş. Ücretli öğretmenlik de yapmış bir ara … Son kez de ücretli öğretmenlik çıkmış, ancak görev yerinde daha önce amcaoğlu öldürüldüğü için oraya gitmek istememiş. Ücretli hakkını doldurmuş ve son günlerde bunalımdaymış, ayrıca nişanlıymış. Yaş:26... Taşıyamamış olduğundan olsa gerek kıymış canına Orhan öğretmen. 32 can soldu, 32 eve ateş düştü.öğretmensiz öğrenci,sorumluluk sahibi veli, duyarlı vatandaş. sorumlu yönetici ne zaman öğretmenine sahip çıkacak?

Ataması yapılmayan öğretmenler platformu olarak başsağlığı diliyoruz Orhan öğretmenimizin yakınlarına ve yineliyoruz “İntihar etmeyin, mücadele edin!”.

kaynak: ayop.biz

MEMURLARA HABER.COM RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN GÜNDEMİ ES GEÇMEYİN. TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.