ASDEP Nedir, Asdep maaşları nedir? Aile Sosyal Destek Programı'nın Amacı Nedir?

ASDEP Nedir, Asdep maaşları nedir? Aile Sosyal Destek Programı'nın Amacı Nedir?

ASDEP Nedir, Aile Sosyal Destek Programı'nın Amacı Nedir?

ASDEP Personeli Çalışma Koşulları
ASDEP Personelinin çalışma süresinin 5 saati Cumartesi olmak üzere, haftalık 45 saattir. Bazı illerde ise günlük 1 saat fazla mesai yaparak 5 iş günü de olmaktadır.

Bulundukları il mülki idare sınırları içerisinde çalışacak olan ASDEP danışma görevlilerinin, il mülki idare sınırları dışında da çalışma durumları olabilecektir. Danışma görevlileri, vatandaşlara yönelik sosyal hizmet ve yardımların, yerindelik ilkesine uygun şekilde yerine getirilmesi için vatandaşların sosyal ve ekonomik durumlarını incelemek ve değerlendirmek, görüşme sırasında inceleme ve gözlemlerde bulunmak, notları ve verileri işlemekle sorumludur. Aile bireylerinin ihtiyacına ilişkin durumunu incelemek ve ihtiyaç duyulan hizmet veya destek ile ilgili gerekli yönlendirmelerde bulunarak, rehber olmak bir diğer görevidir. Personelin servis ve yemek ihtiyacı da karşılanacaktır.

ASDEP Danışma Görevlisi Maaşları
ASDEP Görevlisine, ihale tarihinde yürürlükte bulunan "Brüt asgari ücretin % 110 (yüzde yüz on) fazlası oranında aylık ücret ödemesi yapılacaktır."   2017 yılı için 3.730,75 TL aylık ücret olacağını hesaplıyoruz. Fakat Asdep çalışanları Taşeron olarak çalıştığı için illere göre aldıkları net maaşlar 3 bin 300 ile 3 bin 700 tl arası değişmektedir. Bunun dışında il mülki idare sınırları dışında çalışacak ASDEP görevlilerine harcırah kanununa göre, günlük harcırah ödemesi almakta ve maaşları 4 bin tl ye varmaktadır.

ŞUANDA DA 1500 ASDEP MEMURU ALIMLARI DEVAM ETMEKTE OLUP GÜNCCEL ALIM İLANLARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum