Art Arda Açıklamalar: Yine Yanılacaklar!

Art Arda Açıklamalar: Yine Yanılacaklar!

Art Arda Açıklamalar: Yine Yanılacaklar!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dövizdeki hareketlilikle ilgili bir açıklama yaptı. Kalın, 'Hiçbir tehdit, şantaj, operasyon Türkiye’nin iradesini yıldıramaz. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra her şey çöktü, bitti diyenler yanıldılar. Yine yanılacaklar. Türkiye bu mücadeleyi de kazanacak." mesajını paylaştı. İçişleri Bakanı Soylu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her şeyin farkındayız" ifadelerini kullandı.
Kalın, Twitter hesabından, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ekonomik manipülasyonlar üzerinden bu millete diz çöktüreceğini zannedenler, bu milleti hiç tanımıyor." sözünün yer aldığı görseli paylaştı. 

Bu paylaşımla birlikte değerlendirmede bulunan Kalın, şunları kaydetti: "Hiçbir tehdit, şantaj, operasyon Türkiye'nin iradesini yıldıramaz. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra 'her şey çöktü, bitti' diyenler yanıldılar. Yine yanılacaklar. Türkiye bu mücadeleyi de kazanacak. Hep birlikte kazanacağız."  

SÜLEYMAN SOYLU: HER ŞEYİN FARKINDAYIZ
Twitter hesabından yeni ekonomi modeli ile ilgili açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Her şeyin farkındayız... Bu süreçten Türkiye’miz, Milletimiz, ekonomimiz daha güçlenerek çıkacak, yeni ekonomi modelimiz başarılı olacak. Milletimizin hikayesinde hep iyiler kazanır." ifadelerini kullandı.

VARANK: TÜRKİYE’NİN GÜCÜNÜN FARKINDA DEĞİLLER
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Gezi, 17-25 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimi; defalarca denediler, başaramadılar. Yine deniyorlar. Çalışkan sanayicisiyle, cesur girişimcisiyle ve yetenekli işgücüyle, Türkiye’nin gücünün farkında değiller." dedi.

TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

2018 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.