Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı İşçi Alımı

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı İşçi Alımı

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı İşçi Alımı

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Sosyal Tesis Müdürlüğü sözleşmeli işçi alım ilanı yayınladı. Alınacak Personel sayısı 2 olarak açıklanmıştır.

 04 Kasım 2016 SON BAŞVURU

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Sosyal Tesis Müdürlüğü sözleşmeli işçi alacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre 2 kişi Genel Alan Temizleme Görevlisi Meydancı olarak istihdam edileceği açıklandı.

Ankara Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı İşçi Alımı sincan için şartlar: Orta öğretim ( Lise ve dengi ) mezunu olmak, Taleplerde 2014 KPSS sonuçları geçerli olup, 2014 KPSSP 94 60 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecek olup Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundalar.

İlana başvuracak adaylar daha önce bine içi dışı temizliği, bahçe bakımı ve temizliği ( çim biçme, ağaç budama, çiçek bakımı, havuz bakımı ve temizliği ) işinde en az 1 yıl çalışmış olması ve bunu Sosyal Güvenlik Kurumu dökümü yada bonservis olarak belgelendirmesi gerekmektedir.

Başvuracak adaylar Etimesgut Zırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığı Sosyal Tesis Müdürlüğünde istihdam edilecek olup çalışma adreside aynı adrestir. İlana başvuracakların kişisel durumu normal olanlarla birlikte TMY ( Terörle Mücadelede yaralanan ) olanlar da başvura bileceklerdir. Başvuracak adaylar iş kur 00003449310 ilan numarası ile 04 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.