ANKARA VE HATAY SYDV 2017 PERSONEL ALIMLARI

ANKARA VE HATAY SYDV 2017 PERSONEL ALIMLARI

ANKARA VE HATAY SYDV 2017 PERSONEL ALIMLARI

Ankara Valiliği Bala Kaymakamlığı SYDV 1 kişi personel İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı. 1 (Bir) Erkek Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi personeli istihdam edilecektir.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müraacat edecek adaylarda 1 kişi için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, B sınıfı sürücü Ehliyetine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, İngilizce bildiğini gittiği kurslardan alınan sertifikalarla belgelendirmesi, KPSS P3 puan türünden 60 puanı bulunuyor olması, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir.

HATAY

Hatay Valiliği Payas Kaymakamlığı SYDV 1 kişi Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi İhtiyacını karşılamak üzere alım ilanı yayınladı. Sınav şekli sözlü mülakat sınavı olarak yapılacaktır.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisine müraacat edecek adaylarda 1 kişi Memur için alım şartları: Arapça bilmesi tercih sebebidir. Bilgisayar programlarını kullanabiliyor olması Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, İngilizce bildiğini gittiği kurslardan alınan sertifikaları belgelendirmesi, Rehberlikve psikolojik danışmanlık bölümü ve Sosyoloji bölümü 4 (Dört) Yıllık Lisans mezunu olması gerekmektedir.

ANKARA VE HATAY SYDV 2017 PERSONEL ALIMLARINA BAŞVURMAK İÇİN AİLE BAKANLIĞININ WEB SİTESİNE ÜYE OLMAK VE BAŞVURMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.