Ankara Üniversitesi sözleşmel personel alacak

Ankara Üniversitesi sözleşmel personel alacak

Ankara Üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Maaş 13000 TL.

Ankara Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına Sözleşmeli Bilişim Personeli pozisyonunda istihdam edilmek ve tam zamanlı çalıştırılmak üzere sözlü sınavla toplam iki personel alınacaktır.

En az dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği, fen- edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun adayların başvuruları alınacaktır.

Ağ Yöneticisi ve Yazılım Geliştirme Uzmanı alımı için başvuru yapacak adaylar 22 Mart - 6 Nisan 2016 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi personel daire başkanlığına istenen evraklarla birlikte şahsen veya posta başvuru yapabilecektir. Başvuruları kabul edilenlerin listesi tarafından yayınlanacaktır.

9 Mayıs 2016 tarihinde Ankara Üniversitesi Rektörlüğünde yapılacak olan sözlü sınava alım yapılacak sayının 10 katı kadar aday çağrılacaktır. KPSS sınav puan şartı aranmayan ilan için tüm aşamaları başarı ile geçip göreve başlayanlardan Yazılım Geliştirme Uzmanı aylık 8688 TL, Ağ Yöneticisi 13000 TL brüt maaş alacaktır.,

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.