Ankara İl Müftülüğü 287 geçici kuran kursu öğreticisi alımı

Ankara İl Müftülüğü 287 geçici kuran kursu öğreticisi alımı

Ankara İl Müftülüğü 287 geçici kuran kursu öğreticisi alımı

Başvuru Şartları-   

DMK memur olma genel şartlarını taşımak,-    İmam-hatip lisesi, önlisans veya lisans dini öğrenim mezunu olmak,-    Kur'an kursu öğreticiliği yapmaya engeli bulunmamak,-    2016 yılı KPSS DHBT puan türünden en az 60 puan almış  olmak,-    4-6 Yaş grubu Kur'an kursları için çocuk gelişimi ve öğretimi diploması ya da sertifika sahibi olmak şartları sağlanmalıdır.

Başvuru Şekli Şartları sağlayan adaylar 10 Eylül- 24 Eylül tarihleri arasında mesai saati bitimine kadar görev almak istedikleri ilçe müftülüklerine başvuru yapmalıdır. Her aday sadece bir müftülüğe başvuru yapabilir

. Eğer KPSS DHBT puanı 60 ve üzeri olan aday sayısı yeterli gelmezse, puanı daha düşük olan adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Başvuru sırasında başvuru formu, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi, görev yapmaya engel durumu olmadığını gösterir belge, KPSS sonuç belgesi teslim edilecektir.

Sınav Usulü Sınava katılmaya hak kazanan adaylar 26 Eylül tarihinde müftülüklerde sınava alınacaktır. Sınav sözlü olarak yapılacaktır. Adaylar Kur’ an-ı Kerim ile İtikat,  ibadet,  Siyer, Ahlak  ve  Hitabet alanlarından sorulara muhatap olacaktır. Her ilçe bazında sıralama yapılacak ve sonuçlar mülakatın bitiminden en geç 4 gün içinde ilan edilecektir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.