Altınekin Belediye Başkanlığı kamu personeli alacak

Altınekin Belediye Başkanlığı kamu personeli alacak

Altınekin Belediye Başkanlığı kamu personeli alacak

Altınekin Belediye Başkanlığı kadrolu işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığı sitesinde duyurdu. Devlet Personel Başkanlığı DPB resmi internet sitesinde sürekli işçi alımı ilanları arasında yer alan Altınekin Belediyesi’nin personel alımına başvuru için son tarih 29 Eylül 2016 olarak ilan edildi.

Altınekin Belediye Başkanlığı bir şoför pozisyonunda çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapacağını ilan etti. Altınekin Belediyesi şoför ilanına başvuruda bulunacak adayların, başvurusu sırasında T.C Kimlik numaralarının bulunduğu kimlik kartı, en az bir yıllık C sürücü belgesi, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı zemin süpürme operatörlük belgesi ve diplomaları isteniyor.

Konya Altınekin Belediye Başkanlığı bir şoför pozisyonunda çalıştırılmak üzere daimi işçi alımı yapacak. Altınekin Belediyesi personel alım ilanına başvuruda bulunmak isteyen adayların, 20 Eylül 2016 tarihi ile 29 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuruda bulunmaları gerekiyor. Başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Adaylar başvurularını İŞKUR resmi internet sitesinde üzerinden İŞKUR üyeliklerini oluşturduktan sonra, yapabilirler. İsteyen adaylar başvurularını İŞKUR il müdürlüklerinden gerçekleştirebilir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.