Altın Fiyatları Son 6 Yılın En Yüksek Rakamına Çıktı

Altın Fiyatları Son 6 Yılın En Yüksek Rakamına Çıktı

Altın Fiyatları Son 6 Yılın En Yüksek Rakamına Çıktı

Altın fiyatları son 6 yılın en yüksek rakamına çıktı. Uzmanlar altının on fiyatının son 6 yılın en yüksek seviyelerde olduğunu ifade etti. Amerika Birleşik Devletleri ve Çin arasında süren gerilimden dolayı artan risk algısı altın fiyatlarını destekliyor. Bu nedenle altın fiyatlarında dalgalanmalar meydana geliyor. Peki altın fiyatları ne kadar oldu?

 

Altın fiyatları hakkında açıklama yapan uzmanlar altının ons fiyatının son 6 yılın en yüksek rakamına çıktığını açıkladı.

ABD ile Çin arasında çıkan gerilimden dolayı artış gösteren risk algısı altın fiyatlarını etkiledi. Peki uzmanların değerlendirmesine göre altın fiyatları ne kadar oldu?


 
Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 264,90 TL oldu.

İstanbul Kapalıçarşı'da 264,70 TL'den alınan 24 Ayar Külçe Altın (Gr.) 264,90 TL'den satılıyor.

1744 TL'den alınan Cumhuriyet Ata 1765 TL'den satılıyor.
241,50 liradan alınan 22 Ayar Bilezik (Gr.) 245,50 TL'den, 1705 TL'den alınan Lira (Tam) Ziynet ise 1725 TL'den satılıyor.

852 liradan alınan Yarım Ziynet 862 liradan satılırken ve 426 liradan alınan Çeyrek Ziynet ise 431 liradan satıcısını buluyor.

ANALİSTLER AÇIKLAMA YAPTI

Diğer yandan Türkiye'de Merkez Bankası beklenti anketi, yurt dışında ise İngiltere’de 2. çeyrek Gayrisafi Yurt içi Hasıla ve sanayi üretimi ile ABD’de Üretici Fiyat Endeksi verilerinin takip edileceğini bildirdi.

Analistler bu konuda yaptıkları açıklamalarında teknik açıdan ons altında 1.490 doların destek, 1.510 seviyesinin direnç konumuna gelebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.