Alaplı'da Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli ve İzdiham

Alaplı'da Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli ve İzdiham

Alaplı'da Ekrem İmamoğlu'na sevgi seli ve İzdiham

İBB Başkanı Ekrem İmaoğlu Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için Akçakoca'ya gitti. İmamoğlu'na Akçakoca Belediye Başkanı MHP'li Okan Yanmaz da eşlik etti.

Akçakoca ziyaretinin ardından Zonguldak'ın Alaplı ilçesine geçen İmamoğlu'na burada da büyük bir ilgi vardı. Alaplı'da kısa sürede binlerce vatandaş İmamoğlu için toplandı..

 
İmamoğlu Karadenizlilere teşekkür etti; İmamoğlu'na sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar adeta izdihama neden oldu


Kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden İmamoğlu; Vatanın her yeriyle ve herkesle kol kola olacağız. Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'ne katılmak için yoldayız. Akçakoca’da MHP’den belediye başkanı seçilen Okan Yanmaz’a ve Akçakocalılara ilgileri ve ev sahiplikleri için teşekkürler. mesajını paylaştı
ZONGULDAK ALAPLI'DA da İMAMOĞLU İZDİHAMI VARDI;

Akçakoca'nın ardından Alaplı'ya geçen İmamoğlu'nu görmek isteyen binlerce vatandaş kısa sürede meydanı doldurdu, İmamoğlu Alaplı ziyaretini şu mesajla paylaştı; 

Burası Alaplı... İstanbul’daki demokrasi mücadelesine yurdun dört bir yanından vatandaşlarımızın gönülden destek verdiğini biliyorduk. Sizin inancınız bizim mücadelemizi büyüttü. Belediye Başkanımız Nuri Tekin’e ve Alaplılı kardeşlerimize teşekkürler."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.