AKIN AKIN GELİYORLAR

AKIN AKIN GELİYORLAR

YER : EGE BÖLGESİ! KUYRUĞUN SONU GÖRÜNMÜYOR UYARILARA RAĞMEN AKIN AKIN GELİYORLAR

Muğla’da giriş çıkış yasağının kaldırılmasının ardından şehre girişlerde büyük yoğunluk yaşanmaya devam ediyor. 4 kilometrelik kuyruklar oluşurken Muğla Belediye Başkanı’ndan vatandaşlara uyarı geldi.


“DIŞARI ÇIKMAMALARINI RİCA EDİYORUM”
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Osman Gürün, “İlimize gelen ikinci konut sahibi olan hemşerilerimizin ihtiyaçları olmadığı zamanlarda dışarıya çıkmamalarını rica ediyorum” dedi.


 


 
Koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında uygulanan giriş- çıkış kısıtlaması, 31 ilden 7’sindi kaldırıldı. Bu illerden Muğla’ya giriş ve çıkışlarda yaşanan yoğunluk sürüyor. Muğla- Aydın karayolunda, koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler artırıldı.

4 KİLOMETRELİK ARAÇ KUYRUĞU OLUŞTURULDU
Polis ekipleri, kontrol noktasında araçları durdurup, sürücüler ile yolcuların ateşini ölçtü. Ateşi 37’nin üzerinde olanlar, tedbir amaçlı bölgedeki ambulansla sağlık görevlilerince kontrol için hastaneye sevk edildi. Kontroller nedeniyle karayolunda yaklaşık 4 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. 65 yaş ve üzerindekilerin seyahat izin belgeleri kontrol edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.