Akılalmaz iddia! 8973 yılından geldiğini öne sürdü!

Akılalmaz iddia! 8973 yılından geldiğini öne sürdü!

Akılalmaz iddia! 8973 yılından geldiğini öne sürdü!

Son zamanlarda gelecekten geldiğini iddia eden kişi sayısında patlama yaşanıyor. Geleceğe giderek neler olup bittiğini öğrendiğini öne sürenler, gelecekte bizlerin neler beklediğine dair açıklamalar da yapıyor. İşte zaman yolcusu olan o kişiler...
 
1. Charlotte Anne Moberly ve Eleanor Jourdain

 Charlotte Anne Moberly ve Eleanor Jourdain, 1901'den 1792 yılına yolculuk yaptıklarını iddia ediyor.

10 Ağustos 1901'de Fransa'daki Versay Sarayı'nı ziyaret ederken 2 yüzyıl geçmişe gittiklerini öne süren Charlotte Anne Moberly ve Eleanor Jourdain, sarayın bahçesinde bulunan Petit Trianon Şatosu'na doğru giden bir köprüden yer altı geçitlerini doğru yöneldiklerini ve 1755 ve 1793 yılları arası yaşayan Fransa Kraliçesi Marie Antoinette ve Fransız soylusu Comte de Vaudreuil ile Fransız Kralı 16. Louis'in maiyetinde karşılaştıklarını söylüyor.

İkili daha sonra sarayın girişine doğru yöneldiklerini ve burada başka ziyaretçilerle beraber bir partiye katıldıklarını belirtiyor.

1901 yılına geri dönerken, onları zamanda geriye götüren köprünün de birdenbire kaybolduğunu söyleyen ikili maceralarını 'Bir Macera' adlı kitapta kaleme almıştı.
2. John Titor
2. John TitorJohn Titor 2036 yılından 1975 ve 2000 yıllarına yolculuk yaptığını iddia ediyor.

2000 ve 2001 yılları arası çok sayıda yayın kuruluşu, John Titor'un hikayesini manşet yapmıştı.

ABD'nin Florida eyaletinde yer alan Tampa'da asker olduğunu söyleyen John Titor, gizli bir hükümet görevi ile zaman yolculuğu yaptığını, görevinin 2036 yılındaki bazı bilgisayar hatalarını gidermek için IBM 5100 model bir bilgisayarı getirmek olduğunu, 2000 yılında kısa bir mola vererek ailesini ziyaret ettiğini ve gelecekte yaşanacak bir Amerikan İç Savaşı'nda kaybettiği fotoğrafları ailesinden aldığını öne sürdü.

John Titor ayrıca insanları deli dana hastalığına karşı uyarmak istediğini de söyledi.

John Titor'a göre 2004 yılında ABD'de bir iç savaş patlak verecek ve 2008'e kadar olan süreçte ülkede durumlar oldukça karışacaktı.

John Titor ayrıca 2004 Yaz Olimpiyatları'nın düzenelenecek son olimpiyat oyunları olacağını ve 2015 yılında Üçüncü Dünya Savaşı'nın çıkacağını söylemişti.
3. Alexander Smith
3. Alexander SmithBu hafta zaman yolcuları arasına katıldığını duyuran Alexander Smith, 1981 yılından 2118 yılına yolculuk yaptığını iddia ediyor. 

Gizli CIA görevi ile zamanda yolculuk yaptığını öne süren Alexander Smith, bu iddiasına kanıt olarak flu bir fotoğrafı gösteriyor.

Alexander Smith, fotoğrafın flu olmasının sebebinin, gerçek fotoğrafın bir kopyası olması ile açıklıyor.

Alexander Smith'in iddiasına göre 21'inci yüzyılın ortalarında uzaylılar Dünya'yı ziyaret edecek.

Alexander Smith, yaptığı açıklamalar sebebiyle hayatını riske attığını da öne sürüyor.

2118 yılından geldiğini öne sürdü!
4. Hava Mareşali Sir Robert Victor Goddard
4. Hava Mareşali Sir Robert Victor GoddardHava Mareşali Sir Robert Victor Goddard, 1935 yılından 1939 yılına seyahat ettiğini iddia ediyor.

İskoçya'nın Drem kenti civarında hava sahasını terk ettiğini ve tuhaf bir hava fenomeni ile karşılaştığını söyleyen Victor Goddard, uçağının türbülansa girdiğini ve birden 1939 yılına gittiğini iddia ediyor.

1939 yılında yeni hangarlar, gelişmiş uçaklar ve sistemler ve kahverengi yerine mavi üniformalı askerler gördüğünü söyleyen Victor Goddard, yaşadığı olayları çalışma arkadaşlarına anlatsa da kimse ona inanmadı.

İlginçtir ki tam 4 yıl sonra Victor Goddard'ın iddia ettiği uçak teknolojileri hayata geçirildi ve askeri üniformaların rengi kahverengiden maviye döndü.

Victor Goddard, yaşadığını öne sürdüğü olayları 1960'lı yıllarda kaleme alsa da yaşadığı tecrübenin doğru olup olmadığı hiçbir zaman kanıtlanamadı.
5. William Taylor
5. William Taylorİşte listemizdeki en uçuk iddia! William Taylor, 2005 yılından 3000 ve 8973 yılına seyahat ettiğini öne sürüyor. 

10 yıl kadar önce İngiliz Hükümeti için çalıştığını söyleyen William Taylor, gizli bir zaman makinesi ile 8973 yılına gönderildiğini ve gittiği yerin hastalık, suç ve ölüm olmayan bir ütopya olduğunu söylüyor.

William Taylor'a göre 8973 yılında insan ırkı yok oluyor ve yerini insan robot karışımı bir tür alıyor. Dünya'nın yanı sıra başka gezegenlerde de yaşamın olduğunu belirten William Taylor, hükümetin kamuoyundan çok gelişmiş teknolojileri gizlediğini ve bu teknolojilerin 2028 yılında halka duyurulacağını iddia ediyor.

William Taylor'ın iddiaları arasında, Dünya'ya gelen uzaylıların tüm dünyayı bir başka zaman dilimine gönderme denemeleri yaptığı da bulunuyor.
6. J Bernard Hutton ve Joachim Brandt
6. J Bernard Hutton ve Joachim BrandtAlman gazeteciler J Bernard Hutton ve Joachim Brandt, 1932 yılından 1943 yılına Hamburg-Altona tersanelerinde araştırma yapmak için seyahat ettiklerini öne sürüyor.

İkili, son derece sakin başlayan seyahatlerinin bomba yağmuru ile kabusa dönüştüğünü ve bir araçla oradan ayrıldıklarını hatırladıklarını belirtiyor.

Olay yerinin fotoğraflarını da çektiğini söyleyen ikili, bahsi geçen fotoğrafları bastırdı fakat fotoğraflarda tuhaf bir durum olmadığı ortaya çıktı.

Fakat 11 yıl sonra 1943'te Hutton, Kraliyet Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava saldırsını gözlemleyebilmek için bir gazete açtı.

Saldırı sonrası oluşan manzaranın tıpkı 1932 yılında gerçekleştirdiği zaman yolculuğunda gördüğü gibi olduğunu söyledi.
7. Noah
Noah, 2018'den 2030'a seyahat ettiğini iddia ediyor.

Zaman yolculuğu yapıpı yapmadığını ispatlamak için yalan makinesi testine tabi tutulan ve doğru söylediği ortaya çıkan Noah'ın tahminleri arasında 2020 yılında ABD başkanlık seçimlerinde yine Donald Trump'ın kazanacağı, 2028 yılında Mars'a gidileceği, 2030 yılında Martin Luther King'in kız torunu Yolanda Renee King'in ABD başkanı olacağı, telefonların daha büyük hale geleceği ve robotların ev işlerinde kullanılmaya başlanacağı bulunuyor.

 

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL ÖĞRETMEN MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.