Akbank Ağustos 2016 Personel Alımı

Akbank Ağustos 2016 Personel Alımı

Akbank Ağustos 2016 Personel Alımı

Özel sektörde iş alımları kamuda iş bulamayanlar için ekmek kapısı olmaya devam ediyor. Akbank Ağustos 2016 için 32 açık pozisyonunun olduğunu bildirdi. 32 ilandan bazılarını sizler için derledik.

Çağrı Merkezi Yetkilisi alımı için : TC vatandaşı olmak, 1988 ve sonrası doğumlu olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak , Üniversitelerin (Lisans veya Önlisans) ilgili bölümlerinden mezun olmak, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler) veya Kocaeli ikametli olmak, Akbank tarafından 2015 yılı içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak aranan şartlar arasındadır.

Gişe Yetkilisi alımı için : TC vatandaşı, 1988 ve sonrası doğumlu, örgün öğretim lisans mezunu, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli, müşteri ve kalite odaklı, dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi, yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, takım çalışmasına yatkın personel alımı yapılacaktır.

Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yönetici alımı için : Kişiye özel yatırım ürünlerinin satış ve pazarlamasında en az 2 yıl deneyim sahibi, finansal piyasaları yakından takip eden ve müşteri odaklı, SPK, BES lisansına sahip, üniversite mezunu, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış personel alımı yapılacaktır.

Nakit Operasyonları Yetkilisi alımı için : Lisans veya ön lisans mezunu olmak, bankacılık operasyonu / nakit taşıma bölümlerinde en az 1 yıllık deneyime sahip olmak, İstanbul’da ikamet etmek, B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanma konusunda deneyime sahip, planlama ve zaman yönetimi konularında başarılı, risk algısı yüksek ve dikkatli adaylarda aranan şartlar arasında yer almaktadır.

Engelli Çağrı Merkezi Yetkilisi alımı için : TC vatandaşı olmak, en az lise mezunu, 1981 ve sonrası doğumlu, İstanbul Anadolu yakası (tüm ilçeler) veya Kocaeli ikametli olmak, bankacılık temel yetkinliklerine sahip, diksiyonu düzgün, iletişimi kuvvetli, ikna kabiliyeti yüksek personel alımı yapılacaktır.

Akbank personel alım ilanlarını kariyer net üzerinden yayınlamakta olup başvuruları da aynı site üzerinden almaktadır. Akbank’ın yayınlamış olduğu diğer ilanlara ulaşmak için tıklayınız.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.