Ağrı’da iki şehit!

Ağrı’da iki şehit!

Ağrı'da PKK'lı teröristler ile çıkan çatışmada iki uzman çavuş şehit oldu!

Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesinde PKK’lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Edinilen bilgiye göre Türkiye-İran sınırında çıkan çatışmada iki uzman çavuş yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.
Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı uzman çavuşlar yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit düştü.

Kentte düzenlenecek törenin ardından, Erzurum Adli Tıp Kurumu’nda otopsisi yapılan şehitlerin naaşı memleketlerine uğurlanacak.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI’NDAN AÇIKLAMA
İki uzman çavuşun şehit olması ile ilgili MSB’dan bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada; “Doğubayazıt/Ağrı hudut hattında, 29 Ağustos 2020 tarihinde, İran istikametinden sızma girişiminde bulunan terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu, iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.


 
Ayrıca teröristlerin muhtemel saldırı ve kaçış rotalarına insansız hava aracı (İHA) ve silahlı insansız hava aracı (SİHA) desteğinin hemen sevk edildiğini bildiren yetkililer operasyonun devam ettiğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.