Ağrı 12 Kütahya 2 Bayburt 1 toplam 15 SYDV personel alımı

Ağrı 12 Kütahya 2 Bayburt 1 toplam 15 SYDV personel alımı

Alımı yapacak şehirler Ağrı 12 kişi, Kütahya 2 kişi ve Bayburt 1 kişi olarak ilan edilmiştir. Alımlarda öğrenim durumları farklılık içermektedir.

Sosyal yardım ve inceleme görevlisi için: Üniversitelerin 4 yıllık fak.;İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi, Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler Böl. birin den mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak. En az B sınıfı ehli yet sahibi olmaları gerekmektedir.

Ayrıca makine mühendislik ve elektrik elektronik mühendislik mezunları başvuru yapabilmektedir.

Büro görevlisi alımında 4 yıllık üniversitelerden mezun olmak yeterli olarak ilan edilmiştir. Muhasebeci alımı için: Üniversitelerin 4 yıllık fakültelerin Muhasebe, Maliye bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP-3 puan türüne göre en az 60 puan almış olmak.

Bilgisayar programları kullanabiliyor olmak. (Microsoft Ofis, Windows, Excel, Word, PowerPoint, Access, İnternet). Sosyal iletişim becerisine sahip olmak. En az (B) sınıfı ehliyet sahibi olmak. Erkek adaylarda askerlik hizmetini yapmış veya muaf olmak

ilanlara başvuru için tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.