Ağlayarak Hamile olduğunu açıkladı

Ağlayarak Hamile olduğunu açıkladı

DÜN HAMİLE OLDUĞUNU DUYURDU CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ünlü sunucu Bircan Bali sosyal medya hesabı olan İnstagram'dan hamile olduğunu duyurdu. Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken'le birlikte sunuculuk yapan Bircan Bali, kendi programında hamileliğinden bahsederken duygusal anlar yaşayıp ağlamaya başladı. Bircan Bali'nin İnstagram hesabından yaptığı paylaşıma ise binlerce yorum ve beğeni geldi.
Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken ile birlikte magazin sunuculuğu yapan Bircan Bali geçtiğimiz sene avukat Ömer Gezen ile evlenmişti. Dün İnstagram hesabından hamile olduğunu duyuran Bircan Bali programda duygusal anlar yaşadı.

 

"NE ZAMAN ÇOCUK YAPACAKSIN"
Sunuculuk yaptığı Söylemezsem Olmaz programında hamile olmasıyla ilgili konuşan Bali, bir gün kayınpederinin kendisine "Ne zaman çocuk yapacaksın?" demesi üzerine gebelik testi aldığını pozitif çıktığını söyledi. Çok duygusal biri olduğundan bahseden Bircan Bali, 6 haftalık bebeğinden bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

 

"BİR BEBEĞİMİZ OLACAK"
Bircan Bali, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hamileyim, evet. Uzun süredir herkesin sorduğu, yüzümden, gözümden, elimi, ayağımı nereye koyacağımı bilemediğimden de anladığınız gibi… Daha çok küçük olan bir mucizeyle beraberim artık… Mesafe uzun, zaman çok… Daha çok yeni ama sizin dualarınıza olan inancımdan paylaşıyorum.

Allah'ın izniyle bir bebeğimiz olacak. Hissi bile içime düştüğü andan itibaren bana bambaşka bir duygu yaratan en önemli şeyim… Bizi seçtiğin için sana şimdiden minnettarım…" demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.