Ağaoğlu Personel Eleman İşçi Alımı

Ağaoğlu Personel Eleman İşçi Alımı

Ağaoğlu Personel Eleman İşçi Alımı

Yaptığı inşaatlarla adından sıklıkla söz ettiren Ağaoğlu firması aynı zamanda çok fazla personel alımı yapmasıyla da bilinmektedir. Bu yüzden birçok kişi Ağaoğlu şirketler grubuna personel olmak için başvuruda bulunuyor. 

Ağaoğlu personel eleman işçi alımı iş ilanları 2016 de nasıl olacak diye merak ediyorsanız isbilgisi.com sitesi olarak pozisyonlar hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Aşağıda sizlere vereceğimiz linkte şu anda verilmiş olan 21’e yakın ilan bulunmaktadır. Bu ilanlarını her gün güncelleyen ve alımlarını artıran Ağaoğlu, türkiye genelinde genel başvuru alıyor. Ayrıca alımlarını İstanbul ilinde yoğunlaştırılmış durumdadır.

Ağaoğlu personel eleman işçi alımı iş ilanları 2016 de aşağıda verdiğimiz pozisyonlarla ağırlıklı olarak yapılacak olup onlar haricinde de birçok ilan bulunmaktadır.

- GENEL BAŞVURU,
- TEMİZLİK HİZMETLERİ ŞEFİ,
- İNŞAAT TEKNİKERİ,
- AVUKAT,
- SERVİS ELEMANI,
- FİTNESS EĞİTMENİ,
- İNCE YAPI BLOK SORUMLUSU,
- PLANLAMA MÜHENDİSİ,
- ELEKTRİK SATIŞ UZMANI.

Ağaoğlu personel eleman işçi alımı iş ilanları 2016 alımları şu an için bu şekilde verilmiş olup sitemiz aracılığı ile güncel ilanları takip edebileceğiniz gibi bu ilanlar hakkında da bilgi alabilirsiniz. Bir diğer yandan aşağıda verdiğimiz link adresi üzerinden bu ilanların detaylarına, diğer ilanlara ulaşabilir ve bunların hepsine eğer isterseniz bu adres üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/agaoglu-sirketler-grubu-is-ilanlari-c4154-p29037/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.