Adli Tıp Kurumu 135 personel alımında başvurular 3 Ekim'de başlıyor

Adli Tıp Kurumu 135 personel alımında başvurular 3 Ekim'de başlıyor

Adli Tıp Kurumu 135 personel alımında başvurular 3 Ekim'de başlıyor

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca merkez ve taşra teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/A maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere 135 kamu personeli alınacağı daha önce duyurulmuştu. İlan uyarınca 45 mühendis, 40 tekniker, 30 veri hazırlama ve kontrol işletmeni ve 20 hizmetli alınacak. Başvurular 3 Ekim'de (yarın) başlıyor. Başvurular için son tarih ise 10 Ekim 2016 olarak belirlendi.

Başvurular için genel şartlar arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak bulunuyor. Ayrıca erkek adaylar için askerlik hizmetini gerçekleştirmiş olmak ya da tecil ettirmiş olmak gerekiyor. Başvurulacak kadrolar için ilgili KPSS puan türünde en az 55 puan almış olmak gerekiyor. 

3 Ekim 2016 tarihinde başlayacak olan başvurular 10 Ekim'de sona erecek. Başvurular İstanbul Adli Tıp Kurumuna şahsen ya da bir yakın aracılığyla yapılacak. Posta yoluyla başvuru kabul edilmeyecek. Adaylardan başvuru için başvuru formu, öğrenim belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin fotokopisi, T.C. Kimlik Kartı fotokopisi isteniyor. Başvuru sonuçları ve listelerin 14 Ekim 2016'da yayınlanmasının ardından sözlü sınavlar 17 Ekim'de gerçekleştirilecek.

I) Genel şartlar: a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, b) Son başvuru günü olan 10 Ekim 2016 tarihinde657 sayılı Kanunun 40’ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak ve merkezî sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını bitirmemiş olmak (Mühendis kadroları için 01 Ocak 1981 ve sonrası doğumlular;tekniker, veri hazırlama ve kontrol işletmeni ile hizmetli kadroları için 01 Ocak 1979 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.) c) Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, ç) 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, d) 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, e) Kamu haklarından mahrum olmamak, f) Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak. 

5)Başvuru yeri ve şekli: Başvuruların, sözlü sınavın yapılacağı İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na bizzat veya bir yakınları (Akraba olması gerekmiyor)aracılığıyla yapılması gerekmektedir. Posta ile veya diğer iletişim araçlarıyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar her bir kadro ve unvan için yalnızca bir adet başvuru yapabileceklerdir

GÖREV YERİ KADRO ÜNVANI KADRO SAYISI ÖĞRENİM ŞARTI KPSS PUAN TÜRÜ İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 15 LİSANS KPSSP3 ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ 15 LİSANS KPSSP3 İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ 10 LİSANS KPSSP3 ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSİ 5 LİSANS KPSSP3 İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI TEKNİKER 20 ÖNLİSANS KPSSP93 ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI TEKNİKER 20 ÖNLİSANS KPSSP93 İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 15 ÖNLİSANS KPSSP93 ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI VERİ HAZIRLAMA KONTROL İŞLETMENİ 15 ÖNLİSANS KPSSP93 İSTANBUL MERKEZ TEŞKİLATI HİZMETLİ 10 ORTAÖĞRETİM KPSSP94 ANKARA GRUP BAŞKANLIĞI HİZMETLİ 10 ORTAÖĞRETİM KPSSP94

 2016 MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.