80 yaşındaki kocasından kaçtığı öne sürülen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

80 yaşındaki kocasından kaçtığı öne sürülen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu

80 yaşındaki kocasından kaçtığı öne sürülen Meltem Miraloğlu sessizliğini bozdu!

80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu sosyal medyada gündem yaratmaya devam diyor. Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük kocasının evinden kaçtığı iddia edildi. Çıkan haberlerin ardından ilk kez açıklama yapan Miraloğlu iddiaları yalanladı.
 

80 yaşındaki kocasının evinden kaçtığı iddia edilen Meltem Miraloğlu'ndan kafa karıştıran paylaşım!
    
Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun 80 yaşındaki Amerikalı kocası Patrick'in evinden kaçtığı iddia edilmişti. Miraloğlu sosyal medya hesabından sessizliğini bozdu. 

Bir döneme damga vuran Hayat Devam Ediyor dizisinin çocuk gelini olarak ünlenen Meltem Miraloğlu, Amerika'ya yerleştikten sonra kendisini evlatlık edinen 80 yaşındaki Patrick ile evlenen Meltem Miraloğlu'nun evden kaçtığı iddia edilmişti. 32 yaşındaki oyuncu iddialarla ilgili sessizliğini bozdu.


 
Bir magazin programında gündeme gelen habere göre, Meltem Miraloğlu'nun, 80 yaşındaki eşi Patrick ile birlikte yaşadığı Amerika'nın Illinois eyaletindeki evinden "Chicago'da yaşayan teyzeme gideceğim" diyerek kaçtığı iddia edilmişti.

"KAÇTIĞIM HABERİ DOĞRU DEĞİL''


Çıkan haberlerden sonra konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan hakkındaki iddialara yanıt verdi. Oyuncu, "Kaçtığım haberleri doğru değil. Patrick ile aramız iyi" dedi.


"TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM''

Miraloğlu Amerika'daki hayatını şu sözlerle anlatmıştı; "Ücretsiz İngilizce kursuna gidiyorum. Yeni yeni öğrenmeye başladım. İş gelmesi durumunda Türkiye'ye dönebilirim ama şu an için dönmeyi düşünmüyorum."

TAKİPÇİLERİNİN KAFASINI KARIŞTIRDI

"Eşimle mutluyum" diyen Miraloğlu'nun sosyal medya paylaşımları ise takipçilerinin kafasını karıştırmaya devam ediyor. Evliliğinin yolunda olduğunu söyleyen Miraloğlu, geçtiğimiz günlerde "Cehenneme düştük" paylaşımını yapmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.