80 YAŞINDAKİ ADAMLA EVLENMİŞTİ! MELTEM MİRALOĞLU EVDEN KAÇTI!

80 YAŞINDAKİ ADAMLA EVLENMİŞTİ! MELTEM MİRALOĞLU EVDEN KAÇTI!

80 YAŞINDAKİ ADAMLA EVLENMİŞTİ! MELTEM MİRALOĞLU EVDEN KAÇTI!

80 yaşındaki Amerikalı Patrick ile evlenen oyuncu Meltem Miraloğlu magazin gündeminde uzun bir süre konuşulmuştu. Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programından alınan bilgilere göre oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'nın Illinois eyaletindeki evinden "Chicago'da yaşayan teyzeme gideceğim" diyerek kaçtı.

 

Hayat Devam Ediyor dizisinde adını duyuran Meltem Miraloğlu, 80 yaşındaki Amerikalı  Patrick ile evlenerek magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. 80 yaşındaki adamla evlenmesinin ardından eleştiri oklarının hedefinde olan Meltem Miraloğlu'nun evden kaçtığı öğrenildi.
 
"TEYZEME GİDECEĞİM" DEDİ
Beyaz TV'de ekrana gelen "Söylemezsem Olmaz" programının haberine göre Meltem Miraloğlu ihtiyar eşi Patrick ile birlikte yaşadığı Amerika'nın Illinois eyaletindeki evinden "Chicago'da yaşayan teyzeme gideceğim" diyerek kaçtı.


TAKSİYLE EVDEN KAÇTI
İddiaya göre Meltem Miraloğlu kocasına "Benim Chicago'da yaşayan bir teyzem var. Onun yanına gideceğim. Teyzemle birlikte Türkiye'ye gideceğiz. Orada burun ameliyatı yaptıracağım" dedi. 80 yaşındaki Patrick buna inanmayarak Meltem Miraloğlu'na bir sözleşme imzalattı ve Chicago'ya götürmeyi teklif etti. Teklifi kabul etmeyen 32 yaşındaki oyuncu taksiyle evden kaçtı.

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.