600 personel ataması yapılacak

600 personel ataması yapılacak

600 personel ataması yapılacak

Urfa’ya 600 sağlık personeli ataması yapılacak. Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Urfa’daki yapılması planlanan şehir hastanesi ve atanacak sağlık personeli sayısına yönelik açıklamalarda bulunurken, Şanlıurfa’ya önümüzdeki 1 ay içerisinde 600 sağlık personeli ataması yapılamasının söz konusu olduğunu söyledi.

AK Parti Urfa Milletvekili Mahmut Kaçar Şanlıurfa Ruha Haber Ajansına yaptığı açıklamada, yeni kanun hükmünde kararnameyle atanan sağlık personellerinin şehirde çalışmak zorunda kalacaklarını belirterek, Kasım veya Aralık ayı içerisinde 600 sağlık personelinin daha Şanlıurfa’ya atanmasının planlandığını ifade etti. Kaçar, Eyyübiye’ye bağlı semt polikliniğinin hizmete açılacağını çocuk, genel cerrahi, kadın – doğum ve birkaç branşta; vatandaşların gündüz muayenelerini olabileceklerini, röntgenlerini çektirebilecekleri bir mekan oluşturulacağını belirtti.

Şehirdeki sağlık hizmetleri ve yatırımlarının hızla devam edeceğini söyleyen Milletvekili Mahmut Kaçar, güçlendirilmiş bir semt polikliniğini ve eski çocuk hastanesinin yerinde tadilat çalışmalarının başladığını açıkladı. Kaçar, Eyyübiye Devlet Hastanesi’nin açılması ile birlikte Kadın-Doğum ve Çocuk Hastaneleri bulundukları bölgelerden taşındığını, yeni hastanenin 850 yataklı ve son derece modern olduğunu ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.