"6 yaşında çocukla evlenilebilir" ve "asansörde halvet" rezilliğinin ardından

"6 yaşında çocukla evlenilebilir" ve "asansörde halvet" rezilliğinin ardından

"6 yaşında çocukla evlenilebilir" ve "asansörde halvet" rezilliğinin ardından yeni skandal

Nurettin Yıldız: Kadınlar dayak yiyorsa şükretsin
"6 yaşında çocukla evlenilebilir ve asansörde halvet" gibi tartışılan fetvalarıyla sık sık gündeme gelen Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nurettin Yıldız'dan bir skandal fetva daha geldi.

Nurettin Yıldız bu sefer de kadına yönelik şiddet konusunda konuştu. “Allah vur dediyse vardır bir hikmet” diyen Yıldız, kadınlara da kocalarından dayak yedikleri için şükretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Nurettin Yıldız kimdir? Yıldız kaç yaşında ve nereli İşte her açıklamasıyla bir skandala imza atan Nurettin Yıldız hakkında merak edilenler

NURETTİN YILDIZ KİMDİR?

1960 Of doğumlu olan Nurettin Yıldız, İstanbul'a geldikten sonra erken yaşta ilk dini eğitimini aldı. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'ne devam ettiği dönemde ilk yazı deneyimlerini kazandı. Nurettin Yıldız Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde aldığı bir yıllık eğitiminin ardından Mekke Ümmü'l-Kurra Üniversitesi'ne geçiş yaparak Usul-u Fıkıh bölümünü bitirdi.

ÖZEL YAŞAMI

Trabzon’un Of ilçesinde doğan Yıldız, İstanbul'a geldikten sonra babası Hilmi Yıldız’dan on yaşına kadar hafızlık ve ilk dînî eğitimini aldı. Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi’ne devam etti, akabinde Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde bir yıllık eğitim aldıktan sonra Mekke Umm Al-Qura Üniversitesi'ne geçiş yapıp orada Usul-u Fıkıh Bölümü'nü bitirdi. Daha sonra Mekke'de bulunduğu sürede özel ders aldı. Nurettin Yıldız evli olup dört çocuk babasıdır.

ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİR TÜM PERSONEL MEMUR KPSS İLANLARI CEBİNE GELSİN TIKLA

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.