4/CLİLER ACİL KADRO BEKLİYOR!

4/CLİLER ACİL KADRO BEKLİYOR!

Bizler işyerlerimizin özelleştirilmesi sonucu başka kurumlara 4/c [ 11 ay çalışma süreli, öğrenime göre 800,850,930 lira ] ücretle çalışan mağdur edilmiş emekçileriz.! ACİL KADRO BEKLİYORUZ

4/C'LİLER SİTEMİZE MAĞDURİYET MAİLLERİNİ GÖNDERMEYE DEVAM EDİYOR. MEMURLARA HABER.COM OLARAK HÜKÜMETİN ACİL OLARAK 4/CLİ EMEKÇİ İNSANLARIMIZA ÇÖZÜM ÜRETMESİNİ VE TÜM 4/CLİLERİ KADROYA ALMASINI UMUYORUZ.

İŞTE O MEKTUP:

Bizler işyerlerimizin özelleştirilmesi sonucu başka kurumlara 4/c [ 11 ay çalışma süreli, öğrenime göre 800,850,930 lira ] ücretle çalışan haksız hukuksuz güvencesiz şekliyle atanan emekçi mağdurlarız bu biz çalışanlara dayatılan çalışma ekonomik sosyal açıdan zorluk , bireysel ve ailevi huzuru bakımından sıkıntı yaratmaktadır çalışma . adaleti eşitlik ilkesi, çalışma barışına yakışmayan bu durumun düzeltilip çalışanların sosyal ekonomik bakımından refahın nın sağlanmasını iktidar hükümetin yetilileri den içinde bulunduğumuz sıkıntıları zorluklarını anlamalarını biz çalışanları temsil eden sayn sendika başkanları ve temsilcilerimizden bizlerin emekçi 4/c li çalışan mağdurların yanında görmeyi çalışma hak hukukunda savunmalarını hükümetle görüşme masasında çözüm üretmelerini arz ve talep ediyoruz .
Tüm 4/c li çalışanlar adına

MEMURLARA HABER.COMozel.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum