3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CORONAVİRÜS BULAŞTI

3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA CORONAVİRÜS BULAŞTI

KORONAVİRÜSÜ 3 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA BULAŞTI!

Hindistan'ın güneyinde Kerala eyaletinde 3 yaşındaki bir çocukta koronavirüsü tespit edildi. Havalimanında 3 yaşındaki çocuğa bulaştığı belli olan koronavirüs şüphesi üzerine hastaneye kaldırıldı. Hindistan'da vaka sayısı 43 olarak açıklanırken can kaybı olmadığı bildirildi.

 

Hindistan’ın güneyindeki Kerala eyaletinde 3 yaşındaki bir çocukta koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. Çocuk hastaneye kaldırılırken anne ve babanın da gözlem altında olduğu bildirildi.

ÜLKEDE CAN KAYBI YAŞANMADI
Çocuğun, ailesi ile İtalya tatilinden geçen hafta dönüş yaptığı bildirildi. Hindistan’ın güneyindeki Kerala eyaletinde 3 yaşındaki bir çocukta koronavirüs (Kovid-19) tespit edildi. Ailesi ile birlikte İtalya’da tatilde olduğu belirtilen çocuğun, geçen Cumartesi günü Hindistan’a dönüş yaptığı; Cochin Uluslararası Havaalanı’nda yapılan termal testin ardından koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı belirtildi. Çocuğun anne ve babasının da gözlem altına alındığı bilgisi paylaşıldı. Hindistan’da ülke genelinde vaka sayısı 43 olarak açıklanırken, can kaybının olmadığı duyuruldu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.