29 Yaşındaki Ünlü İsimden Acı Haber

29 Yaşındaki Ünlü İsimden Acı Haber

29 Yaşındaki Ünlü İsimden Acı Haber!!İşte Detaylar

29 Yaşındaki Ünlü İsimden Acı Haber
Türkiye’yi yasa boğan acı haber ise az önce geldi. Koronavirüs tedavisi gören ve yoğun bakıma kaldırılan 29 yaşındaki ünlü sanatçı hayatını kaybettiği açıklandı


 
İzmir ilinin Bornova ilçesinde Balkan müzikleriyle tanınan müzisyen Berkay Büyük (29), knser tedavisi gördüğü h-astanede yakalandığı K-1-9 sebebiyle h-ayatını kaybetti. İzmirli müzisyen Berkay Büyük’e , dört ay önce şiddetli karın ağrısı şikayetiyle gittiği İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde lenf k-nseri teşhisi konuldu. Tedavi için özel bir h-astaneye sevk edilen Büyük, burda K-1-9e yakalandı.

Knser tedavisinin beraberinde K-1-9 tedavisi de görmeye başlayan Büyük, 29 Kasım günü yaşamını yitirdi.
Bornova ilçesindeki Hacılarkırı M-e-zarlığı’nda toprağa verilen Büyük’ün v-e-fatı ailesi ile sevenlerini yasa boğdu. Iki evladından birini kaybetmenin acısını yaşamakta olan Basri Büyük, “Her şey 4 ay içinde oldu. Oğlumuzu kaybettik. Hepimiz şoktayız” dedi. Balkan göçmeni olan Basri Büyük, oğlunun müziğe 10 yaşında başladığını anlatarak, “Her geçen gün kendisini biraz daha geliştirerek başarılı işlere imza attı. Oğlumuza göbek adı ‘Cahit’ olmak üzere Berkay adını vermiştik. Müzik aşkı belki de Cahit Berkay adından geldi. 10 yaşında yeteneğini fark edince, amatör bir org aldık, çalmaya başladı. Her geçen gün kendisini biraz daha geliştirdi. Düğünlere gitmeye başladı. Balkan müziğini ilerletti. Yugoslavya’ya giderek orada da müzik bilgisini genişletti. Kendisini yenileyebilen bir çocuktu. Durmak bilmiyordu, yorulmadan çalışırdı” dedi.


29 YAŞINA KADAR HİÇBİR H-ASTALIĞI YOKTU, BİRDEN ÖĞRENDİK’

Oğlunun 29 yaşına kadar hiçbir rahatsızlığı olmadığını söyleyen Basri Büyük, “Berkay’ı dört aylık bir süreçte kaybettik. P-andemi süreci bu h-astalığın ilerlemesine neden oldu. PET/CT çekimlerinde ilerlemiş olduğunu öğrendik. L-enf akc-iğerine gelmiş. K*-nserle mücadelesi devam ediyordu. Özel bir h-astanede tedavisi sürüyordu. Ne yazık ki h-astalık çok ilerlemiş. Tedavilerimizin sonucunu alamadık. Oğlumuzu kaybettik. İnşallah mekanı cennet olur” dedi. Diğer oğlu Berkcan’ın (21) engelli olduğunu dile getiren Basri Büyük, “Berkcan büyük yıkım yaşadı. Berkcan küçük yaştayken b-eyinciğinde t*-mör saptandı ve 5 yaşına geldiğinde bu t*-mör alındı. H-astalığı sebebiyle kısmi f-elç geçirdi, k-em-oterapi gördü. Küçük oğlumun % 72 en-gelli raporu var. Özel eğitim aldı. En büyük destekçisi ağabeyiydi. Ağabeyinin yanında düğün salonlarında çalışıyordu. Abisi de onun bir akıl hocası, bir babası, bir arkadaşıydı. Ağabeyinin vefatından önce ‘O’na bir şey olmasına dayanamıyorum’ demişti. Çocuğum da yıkıldı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.