22. Dönem polis özel harekat alımı detaylar

22. Dönem polis özel harekat alımı detaylar

22. Dönem polis özel harekat alımı detaylar

22.Dönem POMEM ALIMI
Emniyet Genel Müdürlüğü 2018 performans programında Özel Harekat branşındaki personel sayısını 14.297 den 25.000 e çıkaracağını açıkladı. 10.700 kadar bir alım olacak.

21.dönem sözlü mülakatlarının başlaması, 19.dönem daha mezun olmayan 7000 Polis Özel Harekat kursiyerin mezun olmasına az bir süre kala Khk’da değişikliğe gidilmesi alımın olacağını zaten biliyorduk artık garanti oldu.

Ne olup ne kalacağını Perşembe günü göreceğiz. Lisans 50 olur önlisans 60 lise 60 olur filan unutun bence. Adamlar zaten 13.000 alımda liseyi eklemeden sadece 2000 önlisans 70 üstü puan alanlara kadro açınca başvuru sayısı 68.000 e çıktı direkt. Bide buna lise mezunu 70 üstü puan alanları ekleyin bakalım sayı kaçları bulacak.

Amaçları zaten yığılmayı önlemek başvuru sayısını makul değerlerde tutmaktı. Daha bayanlarada kadro vereceklerini söylüyorlar. Herşey çıkacak Khk’ya ve Polis Akademisinin koyacağı şartlara bağlı ama Lisans 60 aşağı önlisans ve lisenin de 70 puan aşağı olacağını düşünmüyorum.

Ayrıca bugün sadece görüştüler yeni khk maddelerinde yapılacak olanları. Yarın ve yarından sonra ne yapacakları belli olmaz. Sadece bunlar benim tahminim allah herkesin yardımcısı olsun.

Alımlar olduğu anda siteniz memurlarahaber.com da olacaktır.

Bizi izlemeye devam edin ve google play uygulamamızdan ve sosyal medyadan takip edin

TELEFONUNUZA MEMUR PERSONEL ALIMLARINI ÜCRETSİZ SİTE SİTE DOLAŞMADAN BİLDİRİYORUZ TIKLAYIN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİRİN TÜRKİYEDE TEK

2018 KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK KPSS 2018 PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.