2017 Yılı 60 Bin Personel Alımı Kurum Dağılımı

2017 Yılı 60 Bin Personel Alımı Kurum Dağılımı

2017 Yılı 60 Bin Personel Alımı Kurum Dağılımı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu atama bekleyen memur adaylarına önemli bir bilgi verdi. 2017 yılında hangi kurum kaç memur alacak, 2017 yılında kaç personel alınacak, 2017 yılında kimler başvurabilecek sorularının cevabı geldi.

Çalışma Bakanı yaptığı açıklamada "Kamu çalışanı reformunu Türkiye konuşmalı" dedi. Kamuya 2017 yılında yeni 60 bin personel alımı yapılacağını belirten Mehmet Müezzinoğlu, "2017 yılında 60 bin yeni kişi istihdam edilecek. Bunlar ağırlıklı olarak Milli Eğitim ve Sağlık bakanlıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğünde olacak." dedi.

Kurumlar tarafından yapılan açıktan personel alımı, öğretmen alımı, güvenlik görevlisi alımı ve sağlık personeli alımı sonrasında diğer branşardan alımlar zaten yok denecek kadar azdı. Bu açıklama sonrasında 60 bin Milli Eğitim, Sağlık ve Emniyet personel alımından sonra geriye kalan kadro sayısı yok denecek kadar az olacak.

4+4+4 Zorunlu eğitim sonrasında atama bekleyenler ile önlisans ve lisans düzeyinden öğrenim görmüş milyonlarca işsiz gencimizi ilgilendiren bu haber umutları zayıflatmıştır. Eğitimini tamamlayan kişilere yeni iş imkanlarını sunulması beklenmektedir.

MEMURLARAHABER.COM haber sitesi olarak "Adalet için 2017 yılında 60 bin atma değil 120 Bin Merkezi Atama" talep ediyoruz.
Ayrıca bu 60 bin alımın yanısıra kamuya taşeron ve açıktan alım yoluyla alımlar devam edecek olup alımların yine 100 bini geçmesi beklenmektedir. 
2017 de de kamu personeli alımlarını ilk bizden öğreneceksiniz.

ŞUANDA GÜNCEL 17 BİNDEN FAZLA ASKER POLİS VE MEMUR ALIMI VAR AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İLANLARA ULAŞABİLİRSİNİZ.

10 BİN ÖZEL HAREKAT ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

1907 SÖZLEŞMELİ ER ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

4984 PERSONEL ALIMI İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Özel Kuvvetler Komutanlığı 700 Muvazzaf Ast-subay Alımı tıklayınz

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.