2017 SYDV Memur Alımı

2017 SYDV Memur Alımı

Erzincan SYDV Memur Alımı

Erzincan SYDV Personel Alım İlanı Yayınladı. Erzincan Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma vakfı 1 kişi Bayan Memur alacak olup başvuru son 18 Ocak 2017 tarih olarak açıklanmıştır.

Erzincan Valiliği Üzümlü Kaymakamlığı SYDV 1 kişi alım ilanı yayınladı.

1 kişi Bayan Memur için alım şartları: Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, B sınıfı sürücü belgesine sahip olması, 18 Yaşını bitirmiş olması ve Lisans Sosyal hizmet bölümü, Microsoft Office Word Excel kullanabilmesi, İşletme İktisat mezunu olması, Adaylar Vakfın bulunduğu İlçe sınırlarında en az 3 aydır ikamet ediyor olması, İngilizce bildiğini gittiği kurslardan alınan sertifikalarla belgelendirmesi ve KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, herhangi bir terör örgütüne üye olmamış olması gerekmektedir.

Başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu (Tam Teşekküllü Devlet Hastanesinden veya Sağlık Ocaklarından alınmış), Diploma Fotokopisi, İkamet belgesi, Erzincan Üzümlü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfına şahsen teslim edilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürlüğü 1 personel alımına başvuracak adaylar Erzincanda ikamet edecek olup son 18 Ocak 2017 tarihine kadar Sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.