2016'da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2662 Personel Alacak

2016'da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2662 Personel Alacak

2016'da Tapu ve Kadastro Müdürlüğü 2662 Personel Alacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bünyesinde bulunan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2016 yılındaki personel ihtiyacını karşılamak amacı ile Maliye Bakanlığından 2,662 kadro talebinde bulundu. Geçtiğimiz günlerde TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Fatma Güldemet Sarı, Maliye Bakanlığından kadro talebinde bulundu ve bu talepte yer alan bilgiler de bütçe görüşmeleri sırasında netlik kazandı.

Bütçe görüşmeleri sırasında söz alan Bakan, Niğde ve Bor'da personel ihtiyacına yönelik olarak Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün personel ihtiyaçlarını karşılamak için Maliye Bakanlığından 1,162 4A kadrosunda, 1,500 kişilik 4B kadrosuna personel talebimiz gerçekleştirilmiştir açıklamalarında bulundu.

Bu isteklerin sonucunda ise kadro açılırsa 4A kadrosuna Bin 162 kişi, 4B kadrosuna Bin 500 kişilik personel alımı yapılacaktır.

Alımlar ne zaman yapılacak?

Bu alımların ne zaman yapılacağı, hangi iş pozisyonlarına yapılacağı henüz belli değildir. İlerleyen günlerde detaylar gelebilir.  Alımlar başladığı anda Memurlarahaber.com olarak sizlere en hızlı şekilde duyuracağız. Bizi Sosyal medyadan takip edin. Facebook için buraya twitter için buraya tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum