2016 Tişört Modellerinde Yeni Trendler

2016 Tişört Modellerinde Yeni Trendler

2016 Tişört Modellerinde Yeni Trendler

2016 Tişört Modellerinde Yeni Trendler

Yeni sezon tasarımlar beraberinde yeni trendleri de getiriyor. Özellikle erkek kıyafetlerinde farklı tasarımlar da ön plana çıkıyor. Örneğin bu tasarım sıfır yaka modellerinden çok daha farklı! Gömlek yaka olması nedeniyle hem klasik giyim tarzına hem de spor giyim tarzına uyum sağlayabiliyor. Sabah kenet pantolon ile birlikte giyerek işe gidebilir, akşam altınıza kot pantolon giyerek arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz.

Her Pantolon Modeli ile Uyumlu Tişört!

Desenleri oldukça yoğun. Bu nedenle haraketli ve dinamik bir görünüm sunuyor. Eğer alt parça olarak da desenli bir parça seçerseniz ortaya karnaval rüzgarı çıkar. Yani bu tişört modelinin altına mutlaka sade ve desensiz bir pantolon giymeniz gerekiyor. Gömlek yaka formu tasarıma aynı zamanda gösterişli bir hava da katıyor.

Dilediğiniz her türlü pantolon modeli ile kombinleyebiliyor olmanız, aslında tişörtün, gardırobunuzun joker parçalarından biri haline gelmesini de sağlıyor. Alt bölümü gayet uzun bir kesime sahip. Böylece üst bedeni uzun olanlar da bu tasarımı gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Hemen  adresine tıklarsanız farklı renk seçenekleri de karşınıza çıkar.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.