2016 KPSS Adaylarına Duyuru

2016 KPSS Adaylarına Duyuru

KPSS Adaylarına Duyuru

16 Ekim 2016 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS Ön Lisans ile 20 Kasım 2016 tarihinde yapılacak KPSS Ortaöğretim sınavlarına katılacak adayları için önemli bir açıklama geldi.

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre: nüfus cüzdanı olmadığı veya nüfus cüzdanında T.C. Kimlik Numarası, soğuk damga veya fotoğraf bulunmadığı için sınava kabul edilemeyecek olan adaylara bir hizmet sunulmaktadır. Bu durumda olan adaylar İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce İl veya İlçe Nüfus Müdürlükleri sınav günlerinde saat 07.00 ile 10.15 arasında açık tutulacaktır.

Nüfus cüzdanını kaybedenler veya sınavda problem olmaması adına değiştirmek isteyen adayların Nüfus Müdürlüklerine gelirken yanlarında 2016 KPSS Ön Lisans veya Ortaöğretim Sınava Giriş Belgesi ile beraberinde 2 fotoğraf getirmeleri halinde yeni kimlik çıkarılması daha hızlı bir şekilde sonuçlandırılacaktır.

2016 KPSS Ön Lisans ve Ortaöğretim adaylarına Memurlarahaber.com haber sitesi olarak başarılar dileriz. Sınav sonucunda KPSS sorularını forumlarımızda tartışıyoruz. Forumlarımıza girmek için buraya tıklayınız

BU İLANLARIN HARİCİ ONLARCA KURUM DAHA PERSONEL ALIYOR HEPSİ GÜNCEL GÖRMEK İÇİNBURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.