2 üniversiteye 40 akademik personel alımı

2 üniversiteye 40 akademik personel alımı

2 üniversiteye 40 akademik personel alımı

Devlet Personel Başkanlığı'nın (DPB) yayınladığı iki ilanda, Giresun Üniversitesi ve Sakarya Üniversitesine toplam 40 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Giresun Üniversitesine 13, Sakarya Üniversitesine 27 akademik personel alımı yapılacak. Başvurular iki üniversite için de 21 Kasım 2016 tarihinde sona erecek. Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayınlanan kamu personeli alımı ilanlarına belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını akademik personel alımı yapacak üniversitelere şahsen yapılacaktır. Akademik personel alımı için posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Giresun Üniversitesi akademik personel alımı kapsamında 2 profesör, 2 doçent ve 9 kişi de yardımcı doçent unvanında personel alımı gerçekleştirecek. Giresun Üniversitesi’nin belirlediği personel alımı şartlarını taşımayan ve belirtilen süre zarfında başvuruda bulunmayan akademik personel adaylarının başvuruları dikkate alınmayacaktır. Yardımcı doçentlik kadrosuna başvuruda bulunan personele üniversite tarafından ayrıca yabancı dil sınavı yapılacaktır. Bu sınavdan 60 puan almak gerekmektedir. Personel alımı için ayrıntılı bilgiye aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sakarya Üniversitesi ise akademik personel alımı kapsamında 3 profesör, 8 doçent ve 16 kişi de yardımcı doçent unvanında personel alımı gerçekleştirecek. Sakarya Üniversitesi’nin personel alımında profesör ve doçentlik için başvurular Personel Daire Başkanlığına, yardımcı doçent kadrosuna ise ilgili birimlere personelin kendisi tarafından bizzat yapılacaktır.

Personel alımı yapacak üniversitelerin açık bulunan birim unvanlarını incelemek, başvuru şartlarına ve ilan metinlerine erişmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Giresun Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

Sakarya Üniversitesi akademik personel alımı ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.